Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fazermint yksittäiskääritty 47%
Tuotteen Fazer fazermint yksittäiskääritty 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,79 ja löytyy top 100 -listan sijalta 63. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Annamari 09.02.2016
Tuttu yksittäiskääritty Fazerin minttumakeinen lähemmässä tarkastelussa. Hei, tämähän tuoksuu ihan mintulta jo heti alkuun. Suklaa lohkeaa ja on melko tuttua ja kohtuullisen pehmeäm makuista Fazerin tummaa, 47 %. Kun täyte pääsee valumaan ulos, on tuoksu hieman epämiellyttävämmän minttuinen kuin aluksi. Täyte on valuvaa ja yksistään raikasta, mutta pieni hammastahnamaisuus siinä on. Minttu ja suklaa toimii yhdessä poikkeuksetta aina ja niin tässäkin. Ei kuitenkaan lajissaan mikään erityinen tuote, mutta kuten sanoin, toimiva yhdistelmä. Miinusta tulee liian valuvasta tuotteesta ja turhan mauttomasta suklaasta. Klassikkohan tämä on.

Jenni V 18.12.2015
Pieni mintulta vienosti tuoksuva konvehti, jossa on ohut semitumma suklaakuorrute, ja täytteenä valkoista melko juoksevaa minttutahnaa. Nämä eivät ole koskaan olleet oikein suosikkejani... Laitan konvehdin kokonaisena suuhun ja alan imeskellä. Suklaa sulaa ihan mukavasti suussa, ja se on maultaan sellaista perus-semitummaa, aika luonteetonta mutta ihan syötävää. Sitten puraisen pinnan rikki ja odotan superminttuista hyökkäystä, mutta eipä sellaista tullutkaan. En muistanutkaan että tahna on näin makeaa, sokeria on vissiin ajettu siihen oikein olan takaa. Minttuisuudenkin kyllä tietenkin maistaa, mutta se on makeuden johdosta pehmeämpää. Näitä ei kyllä kerralla tarvitse/tee mieli syödä kovin montaa, vaikka makeus on mintun kannalta hyväksi niin silti suuri määrä kerralla alkaisi öklöttää.

Minna K 05.12.2009
Tumma suklaa. Aito ja oikea minttusuklaa. Hyvin selvä mintun maku. Täyte on pehmeää ja juoksevaa, vähän tahmaavaa. Helposti tulee syötyä koko paketti.

Marke T 05.12.2009
Yksittäisellä konvehtilla on virkistävä, nenänaukaiseva tuoksu. Lohkeavaa suklaata, jonka sisältä suuhun leviää kirpeän viileä ja makea täyte. Suussa kyllä alussa maistuu hieman suklaa, mutta välittömästi puraisun jälkeen mintun maku täyttää kitalaen. Jälkimakuna suklaa jää hampaisiin, mutta kielen päällä on raikas tuulahdus.

Katja S 05.12.2009
Klassisen näköinen tumma suklaakonvehti. Tuoksu on voimakas minttu, ei kyllä pistävän esanssinen, vaikka voimakas onkin. Suklaa on tummaa ja maultaan mietoa. Minttutäyte on raikasta, ehkä hieman liian imelää. Suklaa ja täyte sulavat vauhdikkaasti suussa. Vaikka maku onkin imelä, näihin tulee helposti himo. Minä tykkään!

Päivi 04.02.2008
Tummaa suklaata. Ei hyvää, mutta minttu pelastaa maun. Minttu on raikasta. Tämä suklaa ja minttu sopii todella hyvin yhteen. Parhainta minttusuklaata mitä olen maistanut.

Jarkko 20.12.2007
Tummaa suklaata ja minttua, jep jep. Lue aikaisempia arvioitani vastaavista, niin tiedät mitä mieltä olen yhdistelmästä yleensä. Tässä konvehdissa yhdistelmä toimii kuitenkin yllättävänkin mukavasti. Okei, jos vikoja alkaa kaivamalla kaivelemaan, niin ylimakeus ja hammastahnan aromi riittäisi yleensä karkottamaan minut samasta tilasta tämän kanssa, mutta nyt maku ei ärsytäkään ihan niin paljon. Ettei vaan olisi tämä joulunalusaika pyöristänyt makuhermojakin...

Susanna K 20.12.2007
Minttusuklaakonvehti joka toimii maun puolesta. Juuri oikea koostumus tummaa suklaata ja minttutäytettä. Yksinkertaisesti hyvää !

Antti H 20.12.2007
Väistämättömästi joka joulu vastaantuleva makuyhdistelmä. Tässä versiossa minttu peittää melkein täydellisesti suklaan maun alleen. Menee mukavasti jouluruokien välissä, mutta ei tämä ehdotonta herkkua ole.

Satu 20.12.2007
Konvehti, jossa päällys tummaa suklaata ja sisällys valuvahkoa minttuista täytettä. Perussettiä, jossa minttu ei onneksi hyppää silmille.

Milla 30.08.2007
Ihana mintun tuoksu, minttutäytteen koostumus on juuri oikea, ei liukene liian nopeasti mutta on kuitenkin selkeästi nestemäistä. Tumma suklaa sulaa hyvin suuhun, kokonaisuutena erittäin onnistunut, klassikko.

Salla Elina Salo 29.08.2007
Tosi minttuista. Tumma suklaa ei onneksi ole karvasta. Kilpailee After Eightin kanssa, maku lähes identtinen. Mukavan raikas suklaa. Minttu tai tumma suklaa ei ole kumpikaan suosikkejani, mutta yhdistelmänä tämä on onnistunut.

Antti M 29.08.2007
Klassikko. Vaikka itsekin olen tuotantolinjalla aikoinani seissyt ja näitä käärinyt (sottainen prosessi) sekä hihnalta suuhun suoraan lappanut, niin osaan edelleen nauttia tumman suklaan ja mintun täydellisestä harmoniasta.

Meeri 29.08.2007
En ole suuri tummansuklaan syöjä, mutta tämä klassikko toimii. Valuva minttutäyte yhdistettynä sopivan ohueen suklaakuoreen on täydellinen yhdistelmä. Näitä ei tarvitse syödä montaa kerrallaan, koska suklaa on niin tummaa. Klassisia aterianpäätös-konvehteja.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani