Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer maitosuklaa (Sininen)
Tuotteen Karl Fazer maitosuklaa (Sininen) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,39 ja löytyy top 100 -listan sijalta 2. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Joona 30.11.2017
Tässä on käsissäni suklaa, joka on taatusti jokaisen suomalaisen tietämyksessä. Muistoja tämänkin suklaan maku mieleen tuo. Nyt kuitenkin, joku on muuttunut. Suklaan maku ei ole enää niin "raikas", eikä myöskään niin suuhun sulava, kuin ennen. Jotenkin tämä on myös kuivaa (?) Joku on muuttunut, ikävällä tavalla. Mutta kaikesta huolimatta, tämä maitosuklaa on tavallisimmista tavallisimpien tavallisin. Ja myös ihan kohtuu hyvää. Täpärästi pisteet neljään.

Liisa 27.12.2014
Fazer Sininen on makea välipala tai sitä voi nautia kahvin ja hyvän teen kanssa. Suklaa sulaa suussa ja pehmentää kahvin makua. Teetä juodessa olen ottanut suklaata ja se on todella hyvä kokemus, sen maku tuntuu pitkään kitalaessa. Suklaan jälkimaku on erittäin pehmeä, miellyttävä. Jälkiruokana pala suklaata kruunaa hyvän aterian, ei tarvita kokonaista suklaalevyä.

Olli P 16.05.2014
Pitkästä aikaa sai tätä herkkua ja onhan tämä ”the Klassikko” syystäkin. Suomalaisen maitosuklaan tai yleisesti jopa suklaan peruskivi. Turha tässä sinänsä on lähteä sen kummemmin analysoimaan eri ominaisuuksia: jokainen on varmasti maiskutellut tätä. Legenda on legenda, maistuu aina mutta tarttuu turhan harvoin ostoskoriin. Sopii niin juhliin kuin mässäilyyn erinomaisesti.

Maarit R 26.04.2012
Fazerin sininen suklaa maistuu todella hyvältä, se sulaa suuhun ihanasti.

Kirsti 23.02.2012
Se on vaan niin hyvää. Siinä on vanha tuttu kunnon suklaan maku, huomaa että käytetäään maitoa eikä jauhetta. Kaikki suklaan parhaat maut löytyvät tästä tuotteesta. Pehmeä ja viipyvä maku jää suuhun ja tuntuu leukaperissä asti, kumminkaan jättämättä rasvaista tuntua kitalakeen.

Jenni V 21.09.2011
Klassikkojen klassikkojen klassikko. Ja vielä kerran klassikko. Näin suuren brändituotteen edessä on paha mennä oikeasti haukkumaan tuotetta. Maku on suomalaisena se "perussuklaa" mutta nyt kun on aika laajasti maistellut maailman muitakin suklaita niin itse asiassa Fazerin sininen on omintakeista suklaata. Aromikasta, suun mukaista, ei liian makeaa. Olen ylpeä. Mutta ostan levyllisen aivan liian harvoin, hyi minua.

Hanna P 24.08.2011
Keskikoinen pala maitosuklaata tekstillä Fazer. Tuoksu pähkinäinen. Napsahtaa suhteellisen helposti poikki. Tykkään suklaan reilun maitoisen ja pehmeän kermaisen maun yhdistelmästä. Niin simppeliä ja niin hyvää!

Iikka 24.08.2011
Tyynymäinen palanen semisti tummahkoa maitosuklaata. Näitä pieniä palasia on helppo syödä useita putkeen. Oiva näläntappaja taikka välipala.

Paula 02.08.2011
Maailman paras suklaa, suussa sulava, kostumus juuri oikea. Maku vallan mainio.

Kirsi I 09.05.2011
Suomalainen klassikko, uudelleen ja uudelleen maistamisen ja syömisen jälkeen niin tuttu ja turvallinen maku, että on suorastaan maitosuklaiden standardimaku. Jo lapsesta asti Fazerin sininen on ollut melkein synonyymi suklaalle aivan kuin 70-luvulla Kekkonen oli synonyymi presidentille - perinteistä perinteisin maku.

Oskari 16.02.2010
Kun joku mainitsee sanan suklaa tulee Fazerin Sinisen maku ensimmäisenä kielelle. "Suomalainen suklaa". Kuitenkin makuna aika tylsä ja kevyt. Sopii kevyeen naposteluun.

Marika 11.02.2010
Se ainoa oikea suomalainen suklaa. Harmi, että on niin tylsä. Ihan hyvää maitosuklaata, joka sulaa kivasti suussa. Ei vain säväytä. Voisin syödä jopa kolmannen palan kahvin kera, mutta tuskin muuten. Suuhun jää umpinainen suklaanmaku muutaman palan jälkeen.

Päivi 19.05.2009
Perinteinen Fazerin sininen, joka sopii arkeen kuin juhlaan. Sulaa hyvin suussa ja suklaan maku leviää hyvin. Laadukas ja puhdas maku. Täydellistä nautintoa.

Miriam 30.04.2009
Ulkonäkö perinteinen. Tuoksu mitäänsanomaton. Alussa maku tunkkainen, mutta loppua kohti maku kirkastuu. Perusklassikkosuklaata. Hyvää, tuttua ja turvallista. Tylsyydestä ja tunkkaisuudesta pisteitä pois.

Anja 16.04.2009
Maitosuklaalevy joka tuoksuu ihanalle. Myös maku on täydellinen ja se sulaa sopivasti. Voisikohan palat saada vielä ohuemmiksi? Maku tuntuisi silloin vielä paremmin.

Henriikka 19.06.2008
Ah, tämän maku on jäänyt mieleen jo lapsuudesta. Tiedän jo etukäteen mille tämä maistuu, mutta silti se on aina yhtä nautintoa. Tästä ei maitosuklaa parane. Koskaan en ole näin hyvää maitosuklaata syönyt. Tämä on niin täyteläistä ja suussa sulavaa. Makukin jää suuhun viipymään. Tämä on juuri sellaista suklaata, jonka tahdon syödä piilossa muiden katseilta; Siksi etten tahdo jakaa tätä kenenkään kanssa. Tekisi mieli syödä koko levy kerrallaan, mutta tajuan onneksi säästää hieman myöhemmälle herkuttelu hetkelle. Annan tälle täydet pisteet, eli 5. Parasta maitosuklaata.

Reeta 15.01.2008
Täyteläistä, suussa sulavan makeaa maitosuklaata. Klassikko.

Antti M 24.09.2007
Kyllähän tämä on sitä maitosuklaiden aatelia. Uusia suklaita tulee maisteltua nykyään enemmän, kuin Sinistä ostettua, mutta ei tätä voittanutta ole vielä tullut vastaan. Tasaveroisia kyllä ehkä juuri ja juuri...;-)

Salla Elina Salo 01.05.2007
Tuskin löytynee suomalaista, joka tätä ei olisi suuhunsa saanut? Perusmaitosuklaata. Tuoksu, ulkonäkö, muoto, maku, kaikki on kohdallaan muttei herätä kolmea pistettä enempää tunteita.

Niina 03.07.2005
Pehmeää ja täydellistä, tulee hyvä mieli! Ei petä ikinä. Suorastaan sulaa suuhun, ei mitään ylimääräisiä sattumia seassa. Sopii kaikkiin tilanteisiin.

Marjo 03.07.2005
Makua löytyy! Tarpeeksi "kirpeä" että jaksaa kiinnostaa. Aavistus toffeen makua. Miellyttävä, hekumallinen, taivaallinen. Tätä voisi syödä vaikka miten paljon.

Mika 03.07.2005
Tuttu ja turvallinen. Hyvä koostumus. Jälkimaku vähän kuin tummassa suklaassa. Maistuu aina.

Susanna K 03.07.2005
Yksi parhaista suklaista mitä tiedän. Palat sopivan muhkeita ja maku ihanan maitosuklainen, voisin syödä koko levyn!

Satu 03.07.2005
Tuttu ja turvallinen. Suklaata sulaa suuhun juuri sopivassa tahdissa. Maku on tummahko muttei tunkkainen. Varma valinta.

Anne P 03.07.2005
Ihanaa, paksua, suklaata parhaimmillaan. Tätä syö intohimoonsa, kitalakeen jää taivaallinen tahmea suklainen jälkimaku pitkäksi aikaa.

Nina P 03.07.2005
Ihan perussuklaata. Maistuu aina.

Kirsi T 03.07.2005
Ihanaa lohdutussuklaata, taattua ja tuttua, maku pysyy pitkään. Pakko syödä melkein koko levy, sopii myös sinisiin hetkiin.

Jarkko 03.07.2005
Suomen kuuluisin suklaa ja kaikille niin tuttu. Hyvä maitosuklaa, joka hipoo maullaan tumman suklaan rajaa. Kyllä tätä levyllisen söisi...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani