Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer pätkis bites
Tuotteen Fazer pätkis bites valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,12 ja löytyy top 100 -listan sijalta 16. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 13.11.2017
Minibitesit pätkistä näyttävät olevan samaa settiä kuin patukkakin - suklaata on harmittavan vähän, vaan tryffelimassa on halvan tuntuista ja sokerisen rakeista. Mintun makua on sopivasti. Irtokarkkipussiin ihan kiva suklaalisä, mutta eipä näitä tee mieli syödä kuin kerralla se yksi... Perusbulkkia, kolmonen.

Joona 15.12.2016
Mukavan kokoinen pussi Fazerin klassikkosuklaita. Pätkikset ovat aina minulle uponneet, ja tulevat vastedes uppoamaan!

Suklaata on minttutryffelin päällä ohuehko kerros. Sitä on kuitenkin juuri sopivasti hieman tasapainottamaan tryffelin makua. Kun nämä kaksi elementtiä yhdistyvät, syntyy varsin mukava, minttu-suklainen makuelämys! Yhdellä kerralla tosin ei koko pussia voi syödä, sillä silloin tulee paha olo...

Saara 03.04.2013
Nyt seuraa pieni tarina: eräällä ystävälläni on pakkomielle Pätkikseen. Myös hänen väitöskaronkkansa pöytätarjoiluna oli pätkis minibiteseja, tosin niitä paperiin käärittyjä jouluna myytäviä, joissa on vähän enemmän arvokkuutta. En muista että olisin pienenä erityisesti ollut ihastunut pätkikseen, mutta ehkä juuri siksi, että pätkiksistä tulee mieleen Anna (terveisiä!) ja siksi, että ne maistuvat ihanilta kaikissa leivonnaisissa, olen alkanut pitää niistä kovasti. Pätkistä voi myös syödä enemmänkin kuin pari palaa ilman, että siitä tulee turhautunut olo, kuten vaikkapa äskettäin maistelemastani Suffeli Puffista. Koostumus ei tietenkään ole järin laadukas; jos tarkkoja ollaan, pintasuklaa pitäisi hiukan rasahtaa ennen pehmeää minttutryffeliä, mutta olkoon nyt, koska tämä maistuu niin hyvältä. Pätkis on kyllä klassikoiden aatelia!

Miriam 01.06.2011
Tuttua turvallista pätkistä. Suklaata ja minttua sopivassa suhteessa. Mutta mitä ihmettä lisää päitä! Kuka nyt kantapaloista tykkäisi? Arvio 29.04.2009: Tuoksu minttuinen. Sopiva palakoko. Koostumus tuntuu mukavan pehmeältä suussa. Ulkonäkö hieman suttuinen. Maku minttuisen-suklainen, mintun ollessa pääosassa. Jälkimausta tulee mieleen hammastahnan raikkaus. Arvosana 4.

Sanni 21.05.2011
Pätkistä minikoossa, sopivia suupaloja. Maku sama kuin pätkispatukassa eli hyvää, pehmeää ja minttuista tryffeliä maitosuklaakuorrutteella.

Oskari 17.05.2011
Perus pätkistä pienemmässä koossa. Tryffelistä, minttuista, lohkeavaa. Hyvää mättökamaa.

Marika 20.02.2010
Noin kolmen sentin "hukkapätkiä" pussissa, mutta taattua pätkislaatua nämäkin. Oikeastaan varsin sopivan kokoisia suuhun viskattavaksi, joten näitä tulee syötyä helposti useita. Suklaan sekaan istutettu minttu on pirteä ja suklaapalan koostumus on mukava, hieman hiekkaisen lohkeava. Parhaimmillaan, jos osaa tyytyä muutamaan baittiin.

Anja 18.04.2009
Mintunmakuinen sitkeähkö suklaapala maitosuklaakuorrutuksella. Olisiko Pätkispaloja pussissa? Raikas mintuntuoksu, sulava sisus. Sopivankokoisia paloja.

Kai 24.02.2008
Pätkis-patukkaa lyhyempinä paloina pikkupussissa. Parasta mahdollista minttusuklaata. Tasaisen pehmeä koostumus, pinta ja sisäosa samanlaista. Ei liikaa minttua, jättää hyvän jälkimaun. Onneksi näitä ei saa isommissa pusseissa.

Antti M 23.11.2007
Kyllä, ihan samaa kamaa mutta pienemmissä pätkissä. Aivan loistavaa edelleen kuitenkin ja sopii mainiosti muuten kuivakakkuihin tai ainakin itse käytän useasti mm. muffinsseihin. Toki alkuperäinen patukka on 'parempi' mutta täydet pisteet ansaitsee minibiteskin.

Salla Elina Salo 18.03.2007
Pätkis toimii minulle vain pikkupatukkana, näitä pikkupaloja tulee otettua liian helposti liikaa ja voimakas minttu tulvii suuhun. Toisaalta, nämä pikkupalat ovat kätevän kokoisia, mahtuvat kokonaisena suuhun. Sulavat ihanan hitaasti. Maitosuklaa on kermaista, mutta minttu peittää sen liian tehokkasti alleen.

Jarkko 14.12.2006
Kas, pienokaisia pätkiksiä. Pieni suupalakoko antaa mielestäni paljon lisäarvoa tuttuun originaaliin verrattuna. Sopivan minttuinen maitosuklaan maku maittaa. Pätkisten mintun jälkimaku on aina ollut pitkä, niin tässäkin.

Janne J 14.12.2006
Minttuinen pehmeä maitosuklaapläjäys. Ihan niin kuin olisin aiemminkin maistanut tätä.. Periaatteessa ihan hyvää, mutta jostain syystä ei nyt erityisemmin innosta - luultavasti mintun vuoksi.

Antti H 14.12.2006
Olisiko pätkiksen pussiversio? Ainakin maku ja ulkonäkö passaavat. Herkullista joka tapauksessa. Tämä vastaa suoraan vaatimukseen saada paljon pätkistä kerralla. :)

Satu 14.12.2006
Pätkiksiä vielä pienempinä pätkinä. Rahastuksen mausta huolimatta tervetullut päivitysversio tutusta pötkylästä. Palaset ovat sopivan kokoisia ja maku mietoine minttuineen kohdallaan.

Antti K 14.12.2006
Loistavaa! Tämä on yksi kaikkien aikojen lemppareistani ja olenkin odottanut isompaa grammamäärää jossain muotoa ja tämä pussukka on sinäänsä hyvä ettei kaikkea tarvi syödä kerralla, vaan voi halutessaan helposti jatkaa herkuttelua myöhemmin. Pätkistähän on "joutunut" ostamaan monta patukkaa kerralla himon taltuttamiseksi mutta nyt sitä ei tarvi enää tehdä. Pätkis on niin makeaa että pienikin patukka antaa hyvän kuvan ja voimallisen maun suuhun, luultavasti siksi pussinkin koko on vain 140g.

Susanna K 14.12.2006
Tuoksusta sen tuntee, pätkistä! Nam! Yks hyvistä minttusuklaista vaikka onkin snackpaloina. Toimii aina.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani