Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle tikkari
Tuotteen Fazer dumle tikkari valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset.
 

Hanna P 28.11.2014
Lapsuudesta tuttu ja rakas tuote, mutta ei mikään kaunis tuote tämä tikkari. Pötkylätikkarin päällä maitosuklaata ja sisällä toffeeta. Kovin makea tuoksu. Koostumus vaan on muuttunut sitten lapsuuden, silloin toffee oli kovin sitkasta ja tikkaria sai purra ja imeskellä kauan. Nyt sisältö oli suorastaan jauhomaista ja ihan "ällömakeaa" toffeeta, ja suklaakuori oli tosi ohut. Kultaahan se aika muistot, mutta siis vähän oli pettymys tämä tuote. Mutta toki ihan ok tuote pikkumakeannälkään.

Iikka 07.11.2014
Mukava karkkisen kermainen tuoksu. Itse tikkari ei kyllä näytä erityisen herkulliselta, vääntynyt kakkara. Jauhettavaa toffeenomaista ainesta. Ei onneksi järin makeaa. Menee imeskellenkin, ja tällöin huomattavasti hitaampaa. Maku lopulta pliisuhko. Ulkonäkö ehkä sympaattinen, ei täydellisyyteen tavoitteleva. Järsin tikun puhtaaksi. Jäi hampaisiin. Onko suklaata.

Jenni V 13.10.2013
Ruottinmaalla oli tehty tämä vuodesta 1945 valmistettu klassikko. Lapsuudessa näitä tuli syötyä enemmänkin, ja muistan makukokemuksen melko hyvin. Tikkari on vaikea avata, ja kääreestä paljastuu 10-grammainen ohut luiro tikun päällä. Luiro on kuorrutettu maitosuklaa, mutta mielestäni lapsuudessa kuorrute oli tikkarin päällä kauniin aaltoilevana ja sitä oli enemmän. Nyt tikkari ei ollut kovin esteettinen, mutta eniten pettynyt olin kuitenkin suklaan makuun. Olin odottanut dumlesuklaan makua, mutta mielestäni tämä ei ollut sellaista lähimainkaan, vaan suklaa oli kohtuullisen mautonta ja rakenteeltaan "jauhoista". Mitä tälle oli tapahtunut?

Kun suklaakerros oli imeskelty, pääsi suuhun vasta dumlemainen toffeen aromi. Tämä osa onkin ihan hyvää, ehkä vähän paahtuneempaa kuin dumlessa, ja toki sitkeämpää kuin normaalidumle koska tätä on tarkoitus imeskellä. Toffee on kuitenkin huonosti tikussa kiinni, ja klöntti irtoaa jo imeskelyn alkuvaiheessa tikusta, ja sitten suussa onkin valtava annos sitkeää toffeeta, ei kiva. Jotenkin tuntuu että tätä klassikkoa on alettu tuottaa "vasurilla", huonompi homma.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani