Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kina levy
Tuotteen Fazer kina levy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Riisisuklaat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 18.12.2015
100g kina-levy löytyy myynnistä vain Ruotsista. Levy on jaettu viiteen valtavaan palkin malliseen ja Fazer-tekstillä varustettuun palaan, ja pohjassa on runsaasti isoa puffattua vehnää (3,5%). Pureskellen tämä lähtee maistoon, ja kyllä, vehnäpuffi tuo suklaaseen vahvasti makua, riisisuklaa tulee mieleen. Mutta ei rakenteesta, sillä tämä on suurimmaksi osaksi umpisuklaata, ja puffia on vain pohjaosassa.

Suklaan laatuun olen kyllä pettynyt, sillä olin odottanut Fazerin sinistä... Ei, tämä on selkeästi makeampaa ja luonteettomampaa, ja syömisen jälkeen jää kurkkuun pistävä, halpissuklaasta tuttu tunne. Silti tuo vehnäpuffin antama aromi on kiva ja tuotteesta jää ristiriitainen kuva, mättösuklaana tämä on kolmen pisteen arvoinen.

Päivi 23.08.2008
Mielenkiintoisen näköinen pakkaus. Suklaapalat ovat todella isoja ja paksuja. Pohjalla muroja. Raksuu hyvin suussa purressa. Makeaa on maultaan. Tulee mieleen vanha kunnon riisisuklaa. Jälkimaku mukavan suklainen.

Salla Elina Salo 19.03.2008
Mielenkiintoinen venhämurosuklaalevy. Vehnämurot vähän onttoja maultaan, edes hyvä maitosuklaa ei näytä pelastavan. Vehnämurot ovat levyn pohjalla, joten oikein päin suuhun työnnettynä kieli kohtaa ensimmäisenä nuo mauttomat lisäkkeet. Melko harmiton, rapea suklaa, josta ei kovin pahoja vikoja tai erinomaisuuksia löydy.

Susanna K 20.09.2006
Paksu suklaapatukka tai melkein levy jossa muhkea määrä suklaataa päällä ja alla vehnämuroja. Suklaa makeaa maitosuklaata ja murot mukavan makuisia ja helposti pureksittavissa. Jos haluaa äkkimakeaa ja itsensä tyrmään mahdollisimman nopeasti suklaasta niin tämä on se suklaa. Yksi hyvistä ns. riisisuklaa suklaista.

Jarkko 20.09.2006
Suklaa tuoksuu melko voimakkaalle, jopa epämiellyttävälle. Puraistessa tämä tuntuu melko kovalta ja maussa on jokin häiritsevä ominaisuus. Maku on hieman kitkerähkö, eikä ollenkaan niin herkullinen kuin mitä muistelin. Näin se muisti tekee tepposet.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani