Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer mignon
Tuotteen Fazer mignon valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,93 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Laktoosittomat, Nougatit, Pääsiäinen.
 

Annamari 04.06.2016
Kiva tuote ja hieno toteutus. Pakkauskin tuntuu tänä vuonna uudistuneen, hyvältä näyttää! Kuori on kiva rikkoa ja sisältä paljastuu pähkinäisen tuoksuista kiinteää massaa. Tuoksu on aidon nougattinen, pähkinää ei sen perusteella ole säästelty. Haukatessa ja leikatessa pysyy hyvin koossa. Koostumus on sopivan jämäkkä myös huoneenlämpöisenä, mikä ei ole tämäntyyppiselle tuotteelle itsestään selvää. Suutuntuma on sopivan rasvainen ja pehmeä. Maku on selkeä pähkinäinen nougat. Imeskellessä maku säilyy ennallaan ja myös jälkimaku on hyvä. Suuhun ei jää rasvaista fiilistä. Kerta-annoksena liian suuri, mutta tästä riittää nautittavaa pidemmäksi aikaa. Nougatystävän luottotuote!

Olli P 03.05.2014
Fazerin yli 100-vuotias pääsiäislegenda. Maapähkinänougatia aidossa kanamunan kuoressa. Tiivis, mutta pehmeähköä nougatmassaa. Rasvainen ja maapähkinälevite tulee mieleen heti. Katoaa lopussa yllättävän sutjakkaasti suusta eikä jää kitalakeen tai yleensäkkään liiemmin pyörimään suuhun mikä on hyvä juttu. Tuote on ennenkaikkea makeaa alusta loppuun. Pähkinämäisyyttä on myös hieman havaittavissa. Makeus enemmän siis esillä, mutta aikalailla tasapainoinen makuyhdistelmä eikä makeus ole pistävä, mutta voimakas kuitenkin. Jälkimauksi jää kyllä makeus oikeinkin selvästi ja tiedostaa kyllä että on tullut makeaa naposteltua: yksi muna riittää tyydyttämään makunystyrät kovasti. Lähelle nelosta meinaa mennä, mutta ei riitä. Hyvä nougat, yleisesti suklaana ok+.

Saara 14.04.2013
Mignon on hiukan kuin lapsuuden kokemukset yleensäkin: sitä odottaa kovasti, muistaa sen olevan jotakin aivan erityistä, kuorii sen suurella hartaudella vain todetakseen, että kappas, eihän tämä nyt niin ihmeelliseltä maistunutkaan. Toki tuote on omintakeisuudessaan mielestäni innovatiivinen ja jollakin lailla arvokas; ihana paksu möntti täynnä maitosuklaanougatia on yltäkylläisen himottava makeinen. Sen voi syödä haukkailemalla tai kuten minä nykyään, siivuttamalla ja palasina syömällä. Olenpa kuullut jonkun laittavan tuollaisia siivuja leivällekin. Mantelinougat maistuu vahvasti ja se sopii minulle, sillä yleensä een pysty juuri nougatia syömään, koska se tehdään pääasiallisesti hasselpähkinästä. Kuitenkin se jokin, suussasulavuuselementti ehkä, jää tästä elämyksestä puuttumaan. Ei vain tule mitään suurta makuaistimusta, joka nostaisi tämän keskikastin yläpuolelle. Mutta ideana, ja ulkoisesti tuote on toki hieno ja sopii tarjottavaksi monenlaiseen. Jälkiruokiin tämä ehkä sopisi, mitä pitääkin kokeilla ensi vuonna.

Jenni V 25.11.2009
Kun tämän vetelee kerralla niin tulee satavarmasti huono olo, mutta joka pääsiäisenä tämä pitää saada. Muistan kun tuolloin teini-ikäinen veljeni veteli tämän kuorineen kun luuli että sen voi kokonaan syödä :) Kuulemma hyvää oli. Itse tykkään kyllä kuoria ja syödä suklaan jääkaappikylmänä; suklaaseen jää silloin kivoja raitoja hampaista, ja suklaan jää hampaiden väliin. Ennen tykkäsin kyllä suklaasta enemmän kuin nykyisin, käynyt sama inflaatio kuin wiener nougat -suklaalle (nämä kaksi on mielestä erittäin läheistä sukua, mignonista puuttuu vaan mantelinpalat). Vähän liian rasvaista ja tuhtia nykyiseen makuuni.

Janne J 06.08.2008
Tanakkaa tavaraa, nougattia isolla N:llä. Rasvaista, maukasta, sopivan tummaa. Ehkä himpun verran liian makeaa. Suklaanhimo lähtee kyllä kertalaakilla tällä 52 gramman mötikällä, jollainen tulee liki jokainen vuosi ostettua.

Tuula 06.04.2008
Suloisen makeaa..jopa niin makeaa, että edes minä en kykene syömään tätä herkkua yhdellä kerralla. Mignon -suklaa maistuu parhaimmalta kahvikupillisen kera. Toisaalta sitä syödessä palaa nostalgisesti lapsuuden tunnelmiin, jolloin eritoten tämä pääsiäismuna oli ehdottomasti parasta, mitä pystyi kuvittelemaan. Jättää imelän jälkimaun, joka on viisainta sammuttaa runsaalla veden juomisella.

Kaisa 27.03.2008
Perinteikäs osa Pääsiäistä, jokavuotinen välttämättömyys. Pakkaus upea, tuoksu kevättä täynnä. Maku tuntuu pehmeältä, vahva pähkinäinen vivahde, sulaa kimakasti kielelle. Omalla tavallaan rasvainen, mutta se ei jää makuna vaivaamaan. Makeusaste on melkoinen- siksi yleensä nautin sen lohkoina tai pieninä viipaleina pyhien edetessä. Kuori irtoaa hieman viileää munaa kopauttaen ilman suurempia pulmia.

Salla Elina Salo 23.03.2008
Jokavuotinen pääsiäisperinne, kunnon täyssuklainen Mignon-muna. Hämmästyttävää kyllä, mutta kun näin arvostelumielessä tuon ihanaisen suklaamunani söin, ei se maistunutkaan taivaalliselta. Hyvin makea nougatmuna, jonka makeus alkoi puolivälissä jo hieman nousta kitalakeen. Erittäin hyvää nougatsuklaata tämä kyllä oli, mutta 52g annoskooksi melkoinen määrä syötävää.

Minna Hi 19.03.2008
Suklaa on yllättävän huokeaa, ei niin tiivistä kuin muistin. Maistuu aavistuksen hasselpähkinälle. Melko makeeta. Nykyään kevyesti pystyy syömään koko munan kerralla (toista se oli lapsena), pitäisikö siitä huolestua? Ei kovin voimakas kaakaon maku, enemmänkin pehmeän nougatin tms. Tämä on must pääsiäisenä!

Kati 14.03.2008
Ihana, mantelinen tuoksu. Mutta naku on kamalampi kuin muistin! Kuin sulaa voita tai kreemiä suussa. Kaakaota ei nimeksikään. Rakastan mantelia, mutta ilmeisesti sen rakenne on makuelämykselle olennainen, koska jauhotettuna sen aromi on ällö. Täytyy antaa vain 1 piste.

Elina 14.03.2008
Paras säästettiin viimeiseksi. Ihanan pehmeää nougatia, mutta voih! Ensimmäistä kertaa elämässäni tämä maistuu jotenkin vetiseltä. Täytyykö minun lopettaa maistelemalla maisteleminen ja arvostelu, jos se rupeaa pilaamaan nämä nautinnot?

Milla 14.03.2008
Valloittava pähkinäinen tuoksu, ihan ehtaa nougat:a tässä on tarkoitus maistella. Suklaa sulaa yllättävän hitaasti suuhun, eikä ole niin makea, kuin mitä musitikuvissa. Täyteläinen, koko suun täyttävä kokemus, oikein miellyttävä.Yllätyksekseni itsellenikin annan tälle melkein neljä pistettä, mutta jokin jää puuttumaan, ehkäpä vielä täyteläisempi maku ja suutuntuma olisi toivottava. Tällä kertaa pisteitä siis kolme.

Mirja 06.01.2006
En ymmärrä miten joku voi tykätä tästä, aivan liian makeaa ja rasvaisen makuista.

Susanna K 13.04.2005
Muista jäähdyttää hyvin ennen syöntiä - muuten kuorien repimisessä menee hermot. Ideana olisi kai koristella muna, ihailla sitä Pääsiäisen ajan ja nauttia vasta sen jälkeen, mutta ainakaan minun itsehillintä ei kykene moiseen. Suklaata on riittävästi ja se on syötävää, mutta ei mitenkään erityisen hyvää.

Jarkko 27.03.2005
Niin nougattia, niin nougattia... Silkkisen pehmeä. Voimakas, hieman kitkerä kaakaon maku. Annoskoko (kananmunan verran) liian suuri, ei tätä ainakaan allekirjoittanut voi tuollaista määrää syödä. Kekseliäisyydestä moraalinen piste, tuote on pakattu aitoon kananmunan kuoreen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani