Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer liqueur fills 47%
Tuotteen Fazer liqueur fills 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 19.02.2019
Joululahjaksi tuli pussillinen Fasun liköörikonvehteja... En muista koska viimeksi olen näitä maistanut, mieleen tulee vaan lapsuustraumat, nämä oli niin pahoja...

Avaan pussin ja yritän annokseeni etsiä jokaista varianttia muutaman kappaleen. Rommi, punssi, cherry... Ööö, missä maraschino? Kaadan koko pussin pöydälle ja toden totta, pussissa ei ole yhtään maraschino-varianttia. Prkl, toista pussia en näitä kyllä hanki, ja päätän nyt maistella tuo kolme varianttia ja marssia sitten irtokonvehtikauppaan ostamaan 3kpl puuttuvaa varianttia jotta saan tämänkin vihdoin arvosteltua :-)

Sinänsä voi jo ylipäänsä sanoa että jokaiselle variantille maksimiarvosana on kaksi. Miksi? No siksi että näissä on AIVAN liian paksu ja minusta täysin turha sokerikerros suklaan ja viinatäytteen välissä. Näistä ei saa hyviä, yrittää sen nauttia miten vaan. Yritän imeskellä, jolloin ohut suklaa sulaa hetkessä ja suuhun jää vaan rakeista sokeria ja viinaa. Toinen vaihtoehto on puraista jolloin viinatäyte kaatuu kurkkuun ja jälkelle jää rakeista sokeria ynnä pieni kerros suklaata. Ei toimi, ei sitten millään. Niinpä alla on oikeastaan arvosteltu vaan täyteviinat ja sen mukaan sitten pisteet, yksi tai kaksi.

Cherry Brandy: Maistan tämän ekaksi kun kirsikka ei ole suosikkini. Ja joo, kyllä tämä coctail-kirsikalta maistuu, onneksi kuitenkin vähemmän kuin odotin. Melko makeaa viinaa. Ykkönen, yhden syö, ei enempää.

Punssi: Öhhöh, nyt on öklöä viinaa, en tiedä mikä aromi sen tekee mutta pahaa on. Ykkönen.

Rommi: Tämän maku on jotain kahden edellisen väliltä. Ehkä terävin alkoholi, mutta ei niin öklöä aromia kuin punssissa. Ei tämäkään nyt parempaan yllä kuin ykköseen.

Maraschino: Yllättäen tämän konvehdin alkoholi on selkeästi parhaan makuista, suklaaseen sekoitettuna aromi voisi toimiakin. Ei tämä silti yllä kuin kakkoseen.

Kokonaisarvosana olisi tasan 1 jos en olisi ostanut maraschinoja erikseen. Tasan variantteja painottaen arvosana on 1,25 joka pyöristyy ykköseen. Eli ihan hirveää settiä, ei pääse yli eikä ympäri.

Oskari 03.10.2011
Luulin maistavani Jimm konvehteja, mutta yllätys olikin täydellinen, kun konvehtia haukatessa suuhun purskahti nestettä. Kyseessä siis oli jokin viinikarkki. En henk. koht. pidä tälläisistä, mutta tämä oli vähemmän ällöttävästä päästä. Kenen mielestä sokeroitu sisus ja viina sopivat yhteen?

Rommi: Hyi olkoon. Väkevää ja hyökkäävää. Kyllä tämä nyt alas menee ja on tavallaan ihan makoisaa (viinakarkkien joukossa). Pakko kai siitä on vähän palkita. 2p

Punssi: Viinakarkki, jossa sisällä kohtuu terävää viinaa. Viinan maku on aika lyhyt, joten kärsimys on kohtuu lyhyt. Karkki karkkina ja viina viinana, ok? 1p

Maraschino: Yskänlääkkeen makuista viinasuklaata. Hyi että. 1p

Cherry Brandy: Viinakarkki. Aika raju alkumaku, mutta kestää hetken. Ei hyvä 1p

Sanni 30.09.2011
Rommi: Tykkään tästä konvehdin "kuoresta", jossa yhdistyy tumma suklaa ja rapea sokeri. Nestemäinen täyte on vahvan makuista, mutta maistuu kyllä rommilta. Nämä liköörikonvehdit eivät kuitenkaan ole minun makuuni. 2p

Punssi: Nestemäinen täyte todella pistävän makuinen, edellistä vielä kamalampi. 1p.

Marachino: Kuten edellinen, vahvan ja pistävän makuista. 1p.

Sherry: Hieman kahta edellistä parempaa, ei ihan niin pistävän makuinen, mutta ei kuitenkaan kovin hyvä ole tämäkään. 2p.


Marika 27.09.2011
Rohkea rokan syö.. Viimein otimme maisteluun nuo pelottavat taattojen tuliaiset eli vanhat kunnon Fazerit liköörikonvehdit. Näitä herrojen herkkuja saa pussissa ja rasiassa, jossa on rommi-, punssi-, maraschino- ja kirsikkabrandytäytteisiä suklaakonvehteja.

Rommi: Yyh, kamalan voimakas alkoholin maku. Pystyn kuitenkin tunnistamaan rommin, ja ainoastaan siitä syystä heruu toinen piste tälle. Suklaa maistuu lähinnä jälkimakuna. Ihan mukavan makuista tummahkoa suklaata, joka jää pahasti täytteen jalkoihin. 2p

Punssi: Eih, tämä on oikeasti pahaa. Joudun kaatamaan nestemäisen sisuksen pois pystyäkseni syömään koko konvehdin. Punssi on muutenkin hirveää, joten en edes kuvitellut pitäväni tästä. Suklaa maistuu tuskin lainkaan esanssialkoholin alta. 1p

Maraschino: Ällöh! Miksei tälle voi antaa miinus yksi.. nyt on jo paha olo. Äitelänkammottavaa. Voi ei, vielä yksi laatu jäljellä. 1p

Cherry Brandy: Hmm, tämä ei ole niin pahaa kuin pari edellistä. Pahoivoinnin takia en kuitenkaan pysty antamaan ykköstä enempää tai arvioimaan tuotetta sen kummemmin.. 1p

Kokonaisarvosana 1p. Konvehtien rakenne on itse asiassa mielenkiintoinen ja kiva: kova rapsahtava suklaakuori, jota peittää sisältä sokerikerros. Harmi vaan, että täytteet ovat niin järkyttäviä. Tosin äitini ilahtui, kun annoin hänelle loput. Over and out.


Miriam 25.09.2011
Rommi: Yök, tämän nesteen voi niellä, mutta sekään ei ole kovin mieluista. Pahaa. Suklaa itsessään on hyvää, kun nesteen kaataa pois. 2p.

Punssi: Edellistä kamalampaa, nestettä ei kykene edes nielemään. Neste on pilannut myös muuten maittavan suklaan. 1p.

Marachino: Tätä ei pysty myöskään nielemään. Kaameaa. Suklaa pilalla. 1p.

Sherry: Jotenkuten siedettävää nestettä, suklaa ihan ok. 1p.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani