Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle original yksittäiskääritty
Tuotteen Fazer dumle original yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Annamari 19.02.2016
Jälleen yksi klassikko, josta ei vielä ole arviota kirjoitettuna. Eipä ole ennen tullut tuoksuteltua Dumlea, mutta yllättäen siinä jopa on selkeä tuoksu ja ihan houkuttelevakin. Maitosuklaakuori on ohut ja sen alla tuttu toffee. Hampaisiinhan tämä tarttuu, joten miellyttävin tämä on syödä imeskellen. Sillä tavoin myös mausta saa eniten irti. Tämmöisiä klassikoita ja ikään kuin liian tuttuja tuotteita on vaikea arvioida, koska maku on jotenkin niin tuttu. En tiedä onko se se turvallisuus vai mikä, mutta hyvältähän tämä maistuu. Jos jotain kritiikkiä pitäisi antaa, niin ehkä suklaata tässä voisi olla hieman enemmän. Nyt suklaa sulaa nopeasti suuhun ja sen maku ei kestä pitkään toffeen vallatessa makumaailman. Taas voi kutienkin todeta, ettei tämä klassikko ole syyttä. Ja se on todettava, että kyllä tämä klassinen muoto on vaan paras ja kaikki tästä Originalista kehitellyt tuotteet tulevat perässä.

Jenni V 08.08.2014
Fazerin karkkiklassikko on maistunut ja näyttänyt samalta mielestäni ikuisesti. Punaisessa kääreessä on tusinakonvehdin näköinen pienehkö pötkylä, joka on ohuelti kuorrutettu makealla maitosuklaalla. Suklaa sulaa konvehdin päältä nopeasti, mutta imeskely kannattaa, sillä sisuksen toffee on sitkeää, ja sitä enemmän leuat saavat levätä, mitä enemmän konvehtia jaksaa ensin lämpöisessä pehmittää. Myös mausta saa enemmän irti, kun antaa toffeen suussa ensin hieman pehmitä.

Toffeen maku on se mikä tekee dumlesta dumlen, siinä on joku omaperäinen aromi, ja pidän siitä. Silti haluaisin, että toffee olisi vähemmän sitkeää ja hampaisiin tarttuvaa, ja konvehdissa olisi kiva olla myös suklaasydän sisällä. Kehitettävää olisi sen verran että tyydyn antamaan kaksi pistettä.

Saara 06.05.2012
Dumle on lapsuuden ikisuosikki, suussasulavaa, tahmaista ja makeaa. Olen aina tykännyt hieman lakritsisesta vivahteesta toffeen maussa. Hetken mietin, annanko vitosen, mutta eihän tässä mitään yllätyksiä ole kenellekään, maku on se mikä on kunnes viimeisetkin toffeenrippeet liukenevat suun perukoille. En silti yhtään ihmettele, että tästä tykätään.

Päivi 21.01.2008
Suklaa ja toffee sopii hyvin yhteen. Tuttu ja turvallinen maku. Suklaakuori ohutta. Jälkimaku toffeinen.

Meeri 12.01.2008
Perustoffeepläjäys, joita ei voi syödä liian montaa kerrallaan ennen kuin toffeen makeus alkaa ällöttää. Aika tylsä konvehti itse asiassa, koska päällyssuklaa liukenee liian nopeasti eikä sen jälkeen ole mitään yllätyksiä odotettavissa hampaiden yhteen liimautumisen lisäksi.

Rami 29.04.2005
Varma valinta, kestosuosikki.

Mika 29.04.2005
Tuttu ja turvallinen, "helppo syödä", tekee mieli lisää!

Jarkko 29.04.2005
Suklaan maku häviää nopeasti (tuo on huono puoli). Toffee on hyvää ja riittoisaa.

Susanna K 29.04.2005
Ehdottomasti paras maku Dumleista. Perusmaku, jossa ei mitään muita makuja kuin toffee. Erittäin hyvä.

Kyösti 29.04.2005
Ei maistunut, ei erottunut joukosta.

Antti H 29.04.2005
Hyvää maitosuklaata ja toffeeta, paras Dumleista, klassikko.

Minna R 29.04.2005
Suklaata ja toffeeta sopivassa suhteessa. Tarttuu hampaisiin. Täyteläinen suklaan maku.

Satu 29.04.2005
Suklaa hyvää, mutta sitä on liian ohuesti. Hieman sitkasta, pistää nieleskelemään runsaasti. Saa metsästellä makupaloja hampaidenvälistä vielä pitkään.

Marjo 28.04.2005
Hyvä suklaa maistuu, alta tulee hyvä toffee. Tämä pitää syödä ja purra tosi nopeasti ettei jää kauheasti hampaisiin kiinni. Maku tosi hyvä, mutta tarttuminen huonoa.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani