Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer nordic gourmet blueberry pie
Tuotteen Karl Fazer nordic gourmet blueberry pie valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,59 ja löytyy top 100 -listan sijalta 7. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

nam 02.11.2012 : Oikein mustikkaisen ihanaa<3

Miia 19.08.2012 : Fazerin "parempi" suklaalevy, jossa päälikerros Fazerin Sinistä, ohkaisen palan sisällä ohut kerros mustikkahilloketta sekä vaaleaa kreemiä, joka kuvastaa ilmeisesti piirakkapohjaa. Mustikkahilloke on maukasta, tosin mustikan maku viivähtää suussa liian lyhkäisen aikaa peittyen suklaan makuun. Kreemi on muruisaa eikä itsessään tuo makuun oikein mitään, vähän turha lisä ehkä. Ei tästä mikään mustikkapiirakka ainakaan tule mieleen... Kuitenkin hyvää Fazerin Siniseen yhdistettynä, maku on varsin täyteläisen suklainen ja tyylikäs - voimakkaampi mustikan maku olisi päräyttänyt pykälää korkeammat pisteet. Yllättävää on, että näinkin imelältä kuulostava yhdistelmä on itseasiassa yllättävän hillitty makeusasteeltaan. Hinta on aika suolainen, joten tuskin tulee ostettua kovin montaa kertaa.

Kaakaolehmä 15.07.2012 : No herkkuahan tämä, mutta ei tätä tuohon hintaan kehtaa ostaa... Maistiaisena sain.

Elise (Emma, Ellu) 10.12.2011 : Ihanan mustikkainen maku! Ei mulle ollenkaan turhan makeaa, mutta tuossa suklaassa on se hyvä puoli, etten voi hotkaista sitä vartissa, vaan saan syödä sitä pidempään! Siksi annan pisteeksi 4...Suklaa oli palakooltaan suuri ja litteä-Minun makuuni! Tuoksu oli imelä.

Jorma 02.12.2011

ZZ 06.11.2011

umppu 04.10.2011 : Suutuntu mukavan messevä, kunnes piirakkapohjaa kuvastavat keksinmurut alkavat raastaa suuta. Mustikka ei juurikaan maistu, ainakaan sellaisena kuin minä aidon mustikan maun käsitän. Suklaa itsessään tuttua hyvää Fazeria, mutta kokonaisuus liian makea, varsinkin kun palat ovat niin suuria, joskin toki esteettisiä ulkonäöltään.Kaikkinensa hyvää, vaikkakin ylimakeaa ja ylihintaista. Kalleuden vuoksi yksi pallukka jää pois.

Irmeli Hautala 22.03.2011 : Ei ole hintansa arvoista. Aivan liian makeaa.

perisoreus 01.03.2011

Matti 22.09.2010 : Nam! Aijai kun oli hyvää, tuoksu on semmoinen... Suklainen vähän pähkinäinen. Varmasti annan kympin, ihanaa valkoista täytettä ja mustikkaista hilloa. Se piirakan maku tulee varskinkin kun se valkonen mössö on sitä mitä laitetaan mustikkapiirakkaan ja tietysti mustikasta. Rakastan mustikkaa&piirakkaa ja tämä on pakko ostos herkuttelijoille. Hinta ehkä hiuuukan pikki riikkisen kallis tän kokoselle levylle. Tietysti ymmärtää, on niin hyvää ja ei varmaan halvoin valmistaa. Ihana pakkaus myös. Nordic GOURMET! Samettisen ihana ''pehmeä'' paketti päältä ja kultaiset kirjaimet. Tuli mieleen sanonta: ''Pojoinen vaatii ja Pohjoinen antaa.''. Tässä tapauksessa antaa :).

Nappa 18.08.2010

Asta 21.01.2010 : Suklaa on tietenkin perusnamia fazeria, sisällä olevaa valkoista mömmöä saisi mielestäni olla enemmän, ja erityisesti jäin kaipaamaan keksinmurusia korvaamaan mustikkapiirakan pohjaa... Olisi myös tuonut hieman jämäkkyyttä muuten aika velttoon suklaaseen. Todella makea elämys, erittäin mustikkainen. Sopii makeanhimoon!

TT 22.12.2009 : Maku aivan upea, tuo todellakin mustikkapiirakan mieleen. Silti maistuu kuitenkin aidolle suklaalle. Onhan tämä melko makeaa, mutta makeus ei puske päälle eikä pääse häiritsemään. Makunsa puolesta saisi täydet viisi pistettä, mutta tahmaavan ja hajoavan olomuotonsa puolesta saa tyytyä neljään.

Nalle 25.11.2009 : Ihan kiva mutta marjasuklaat ei vaan mulla oikein toimi. Raikas ja laadukkaan tuntuinen kyllä, mutta levy on kallis ja parempaa saa halvemmallakin...

Arde 03.11.2009 : Mustikkapiirakan makua löytyy, mutta kokonaisuus turhan makea. Hieman kuin Kinderiä marmelaadilla...

omomomo 26.10.2009

branchla 26.10.2009 : Aivan erinomainen suklaa ja lisäksi levykoko on erinomainen näin herkuksi, tosin hinnakas!

Daisy 11.09.2009 : Ei maistu mustikkapiirakalta. Mustikkaosuus liian marmeladimainen, keksikerros ja maitotäyte eivät erotu maussa. Sinällään hyvä idea, mutta toteutus ontuu.

eveliina 10.09.2009 : No eräs päivä tämän hoksasin kaupasta ja päätin maistaa, aiheutti hiukan ristiriitasia tunteita. Maku oli yleisesti ottaen hyvä, mustikka maistui samalta kun Aino- mustikkapiirakka jäätelö, mutta se valkoinen mössö ei mielestäni sopinut suklaaseen, lisäksi suklaa oli ärsyttävän paksua, vaikka en tiedä oliko oikeasti. Pakkaus oli todella kaunis mutta hinta-laatusuhde huono, nimittäin liian kallis, pitänee kuitenkin testata muutkin..

Päivi K. 06.09.2009 : Maistoin tätä uutuusherkkua jääkaappikylmänä, hetken huoneenlämmössä olleena. Taivaallisen makea keksin, suklaan ja mustikkahillon yhdistelmätuote, samantapainen kuin mansikkatäytteinen mireillekeksi. Milloin tätä saa 200 g:n levynä...

Willy 04.09.2009 : Tosi hyvää, samettisen suklaakuoren alla pehmeän marjaisa täyte. Melkein hyvä ettei suklaa ole sieltä halvimmasta päästä, muuten tulisi varmaan syötyä säädyttömän paljon.

K 14.08.2009 : Mielettömän hyvää, ehdottomasti hintansa väärti levy :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani