Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer nordic gourmet blueberry pie
Tuotteen Karl Fazer nordic gourmet blueberry pie valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,27 ja löytyy top 100 -listan sijalta 7. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Oskari 11.03.2010
Paljon parempaa levynä kuin konvehteina. Raikas mustikkainen maku. "Piirakkamaisuutta" ei kyllä löydy hakemallakaan. Sulaa suussa! Suklaa itsessään maistuu aika perinteiseltä Fazerin siniseltä, olisi voinut toivoa hiukan jotain lisää tähän osuuteen.

Marika 11.03.2010
Suhtauduin tähän varauksella, sillä aiemmin maistamani saman tuotteen konvehtiversio oli laimea ja epämääräisen makuinen. Kansi on hyvännäköinen, samoin sisältä paljastuva levy isoine paloineen. Pala lohkeaa kauniisti ja täytteen kerrokset erottuvat selkeästi. Maistellessa suuhun tulvahtaa täyteläinen mustikan maku. Aivan ihanaa :) Mitään tunnistettavaa piirakkapohjan tai -taikinan makua en kuitenkaan löydä, joten hieman harmitellen jätän sen viitosen antamatta.

Anja 03.02.2010
Mustikkatäytteinen suklaa jossa myös valkoinen kerros täytettä josta en saa selvää. Kuitenkin onnistunut yhdistelmä. En yleensä ole suklaa-marja –yhdistelmän ystävä mutta tämä oli harvinaisen onnistunut.

Salla Elina Salo 21.11.2009
Nordic gourmet-sarjan suosikkini. Ylellisen näköinen pahvipakkaus, jossa sisällä litteä täytesuklaa. Täytteenä valkoista mustikkapiirakan makuista täytettä. Maistuu häkellyttävän aidosti mustikkapiirakalta. Suklaa ja mustikkapiirakka sopivat ilmeisen hyvin yhteen. Täyte on hyvin pehmeää ja paloja on hyvin vaikeaa saada katkaistua levystä uurteen kohdalta, kädet tahmaantuvat helposti. Makeaa tämä on, mutta niinhän mustikkapiirakan pitääkin olla.

Miriam 13.11.2009
Tässä lukee fazer. Palakoko suuri ja litteä. Ei katkea tasaisesti. Tuoksu piirakkamainen, vivahdus suklaata. Yltiömakeaa, yksi pala riittää sammuttamaan makean himon. Suklaan maku vain sivujuonena. Nerokkaasti kaikki maut sulautuvat yhteen.

Vappu 20.09.2009
Fazerin uutuus. Kyseessä on ohut täytelevy, jossa maitosuklaata ja täytteenä mustikkahilloa ja vaaleaa maitotäytettä crispien kera. Nautin suklaan jääkaappikylmänä, jolloin makeus ei puske ylivoimaisesti päälle. Marjaisten suklaiden luokassa tämä on kärkiporukkaa. Kolme erilaista rakennetta luo kivan kokonaisuuden. Käy hyvin jälkiruokasuklaaksikin.

Virve 19.09.2009
Käärön sisältä huomio kiinnittyy oitis sanaan Fazer suklaan päällä, joka heti rekisteröi aivoihin: tämän suklaan täytyy olla hyvää. Palan puraistaessa suuhun levittyy välittömästi ihana jogurttinen maku, johon sekoittuu mainiota maitosuklaan makua. Tätä suklaata söisi oikein mielellään, ja taitaapi tämä sopia kahvipöytäänkin! Sana Fazer on jo tarpeeksi juhlava.

Miriam 02.09.2009
Tuoksu imelän makea. Palakoko hiukan suuri ja vaikea saada huoneenlämmössä olleesta suklaasta paloja irti. Sisus meinaa valua leualle. Aluksi suussa maistuu ihana suklaan ja mustikan liitto, mutta loppua kohti makeus menee yli. Pisteitä putoaa aivan liiallisesta makeudesta roimasti. Plussaa krämmäleistä.

Rami 29.08.2009
Kiva iso pala, sisällä valkoista mössöä. Näyttää herkulliselta. Tuoksui raparperille? Mutta sisältä paljastuukin mustikkapiiras? Mielenkiintoista! Aika hyvää, voisi syödä enemmänkin.

Susanna K 29.08.2009
Palan logosta päätellen tuttua suklaata, mutta uutta. Koko palan hotkaistuani totean: mustikkapiirakkaa! Todellinen herkku omaan makuuni varsinkin kun pidän mustikoista ja mustikkapiirakasta. Sopiva kokonaisuus, makeus kohdillaan ja muutenkin täyteläistä.

Minna R 29.08.2009
Todella marjaisa, marjoista pitävälle varmasti herkkupala. Hyvää mutta ei herkullista, tarttuu kitalakeen. Pitää maistaa toisenkin kerran ennen kuin tietää pitääkö mausta. Tähän voi kyllästyä helposti? Itse syön marjat mieluummin erikseen.

Jarkko 29.08.2009
Isot palaset levyssä maistuvat maitosuklaan lisäksi mustikalta. Kun sekaan vielä on lisätty keksinmuruja, niin kyllähän tästä mustikkapiirakka tulee mieleen (sivuhuomautuksena mainittakoon, että allekirjoittaneen mielestä ainoa oikea mustikkapiirakka tehdään pullataikinaan). Jos tätä vertaa hetki sitten maistamaani saman sarjan vadelmamousse-levyyn, niin tämä on selvästi mielenkiintoisempi makukokonaisuus. Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla tätä jääkaappikylmänäkin, sillä huonelämpöisenä täyte on aika löysää ja valuvaa. Herkkua isolla Hoolla.

Hanna P 29.08.2009
Ihania, isoja Fazerin suklaanpalasia, joissa houkuttelevan näköinen vaalea täyteraita keskellä. Tuoksu jännittävä, jotenkin pähkinäinen (muuta sanaa en tähän hätään keksi). Puraistessa sisältä paljastuu kiehtova yllätys…hilloa. Hillosta ei oikein osaa päättää onko se liiankin makeaa, mutta ihan jo makujen mielenkiintoisuudesta pisteet kotiin!

Päivi 29.08.2009
Fazerin iso palanen vaalealla täytteellä. Täyte hieman valuvaa. Herkullisen makuista ja suussa rapisee jotakin crispiä. Näyttää olevan myös mustikkaa tuossa vaalean täytteen päällä. Nami! Todella ihana makukokonaisuus. Tälle täydet 5 pistettä.

Minna Hi 14.08.2009
Voi luoja, tämä tuoksuu oikeasti ihan mustikkapiirakalta! Ihana tuoksu, hieman pullainen. Vaalean maitosuklaakerroksen alta paljastuu valkoista täytettä ja punertavaa hilloa. Tämä on todella pehmeän makuista ja mustikan maun erottaa selvästi. Melko makeaa ja täyteläistä. Herkutteluhetkiin ja mustikkapiirakan puutteeseen loistavaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani