Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer wienernougat
Tuotteen Fazer wienernougat valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Nougatit, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 10.05.2013
Boksillinen näitä lähti tuliaisiksi illanistujaisiin, ja saihan niistä sitten itsekin maistiaisia. Tämä on varsinainen klassikkotuote, boksissa lukee että valmistus on aloitettu 1904 ja edelleen tehdään samalla reseptillä. Brändisivuilla vuosilukuna on 1910, joten Fazer voisi vähän tarkentaa tuota... Joka tapauksessa, uskon kyllä perinteiseen reseptiin, sillä ainesosia on yhteensä vain viisi. Rasia on klassisen kaunis, raikkaan valkoinen, ja kannessa tanssi wienervalssia pariskunta. 30 tiilenmallisia folioon käärittyjä konvehteja on ladottuna siisteihin riveihin boksissa. Tyylikkyyttä siis riittää.

Sitten makuun. Mantelia on peräti 41%, josta osa on ilmeisesti massana nougatin joukossa ja osa lastuina. Maku on erittäin mignonmainen. Vertasinkin näiden kahden ainesosia, mignonissa on mantelia vähemmän ja lisäksi hasselpähkinää, mutta muuten ainekset ovat samat (mignonissa lisäksi emulgointiainetta). Tuhtia ja makeaa siis. Tavallaan maku on miellyttävä, mutta nougat sulaa hetkessä sormiin, ja siitä en oikein tykkää. Ehkä viileänä tämä olisi parempaa, huoneenlämpöisenä maku oli vähän liian makean voinen. Lisäksi kolmeen arvosana jäi mantelilastujen takia; ylipäänsä en lastumaisesta pähkinästä tykkää, sillä se jää jotenkin kurkkuun kutittamaan ja purupintaa on aika vähän. Mieluummin sitten kunnon rouhetta tai kokopähkinää.

Salla Elina Salo 29.12.2007
Ihastuttavan herkullista suorakaiteen muotoista nougatsuklaata tyylikkäässä, valkoisessa pakkauksessa. Pähkinähituset tuovat mieleen Geishan. Sulaa hyvin suussa. Pienempi pakkauskoko olisi toivottava. Maistuu vuodesta toiseen.

Mirja 31.01.2006
Ihan ok suklaata maistuu aika paljon Mignon munan suklaalta muttei ole niin rasvaista.

Kirsi T 27.01.2006
Tyylikäs käärepaperi, kaunis ulkomuoto, tuoksu tyyppillinen nougatille, mantelilastut lisäävät makunautintoa, suklaa sekä purtuna että imeskeltynä herkullista ja herättää lapsuusmuiston: näitä konvehteja tarjoiltiin ja syötiin joulun kahvipöydässä.

Satu 25.01.2006
Klassikko. Nougattia laidan täydeltä ja ripaus mantelilastuja. Enemmän tunnearvoa kuin makuarvoa. Rasioissa ei ole muuten nykyään palasia yhtä tiheässä kuin ennen.

Susanna K 25.01.2006
Suorakulmion muotoinen, viehättävässä paperissa oleva suklaa joka maistuu pahville ja liian makean makuinen makuuni. Maistan suussa jotain keksinpalasiakin, mutta maku ei siltikään sävähdytä.

Antti H 25.01.2006
Suussasulavaa nougattia. Herkullisen lisän antavat mantelilastut nougatin seassa. Tätä voisi syödä kilon.

Antti K 25.01.2006
Todella pehmeää sekä maku avautuu heti. Lopuss atulee kuitenkin voimakas pähkinän maku jota kuvailisin puiseksi. Oikeastaan kokonaisuutena ei niinkään hyvä mitä muistelin. Mauton, puinen!

Jarkko 24.01.2006
Olen aina pitänyt tämän rasian ulkomuodosta ja -asusta. Lisäksi rasia on aukaistuna kaunista katseltavaa, kun nougatinpalaset ovat kauniisti yksittäispakattuina rivissä. Maku ei kuitenkaan yllä ihan ulkonäön tasolle. Nougathan monestikin maistuu laimennetulle suklaalle, mutta tässä tuo laimeus korostuu turhan paljon. Sitten kun väliin on vielä riposteltu ohuenohuita mantelilastuja, niin epätäydellisyys on täydellistä. Tokihan näitä muutaman huitasee makeannälkään, mutta ei kuulu ostoslistalleni edes jouluna.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani