Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer exclusive milk with pistachio and a hint of salt patukka
Tuotteen Karl Fazer exclusive milk with pistachio and a hint of salt patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,27 ja löytyy top 100 -listan sijalta 6. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 27.03.2012
Elegantin mallinen suklaapatukka, hoikka ja pitkä - aivan omaa luokkaansa verrattuna tavallisiin paksuihin pötkylöihin. Ei kuitenkaan mikään tikku. Maku on loistava, pistaasimanteli ja hippu suolaisuutta silloin tällöin yllättää mukavasti. Suola on aina sopinut pistaasiin, ja suklaa sopii myös makuun. Kerrassaan hyvää.

Iikka 10.02.2012
Vieno kaakaon ja kahvin tuoksu on käsillä. Koostumus on kova. Kaakao tuntuu olevan ehtaa kamaa. Mukana pähkinää ja/tai nougaata. Aikas makea suklaa. Täyttävä, runsas. Ei pöllömpi, mutta jokin jää puuttumaan.

Maija 29.11.2011
Fazer on vihdoin onnistunut yhdistämään sinisen maitosuklaan ja pikkusuolaisen. Suolainen vivahdus patukassa on hienostunut, ei mitenkään läpitunkeva, mutta terävöittää suklaata onnistuneesti. Rapeat sattumat suklaan joukossa piristävät kokemusta. Kerta-annokseksi sopivan kokoinen patukka, vaikka neljännen palan kohdalla tuleekin huolestuminen riittävyydestä. Ehdotonta suomalaisen markettisuklaan aatelia. Punaviinin paras seuralainen.

Timo H 04.08.2010
Odotukset suklaapatukan suhteen olivat jo ennakkoon korkealla; markkinoihan Fazerkin sitä exclusive-nimikkeellä. Onneksi en joutunut pettymään. Ihme kyllä suklaa itsessään maistui suussani enemmän Maraboun maitosuklaalta kuin Fazerin Siniseltä. Pistaasi-pähkinät toivat patukkaan ennemminkin rakenteellista kontrastia kuin makua. Suolaa oli juuri sopivasti taittamaan suklaan makeutta. Kiitos tästä Karl-setä!

Marika 26.02.2010
Heti makuhermoon osuu vieno suolan tuntu maitosuklaan seasta. Positiivinen elämys, kuten myös soppelinkokoiset ja maukkaat pistaasinpalaset. Syön tätä huomattavasti mieluummin kuin perusmaitosuklaata. Oikeastaan ei tule mieleen mitään maitosuklaata, jota söisin mieluummin kuin tätä. Patukka on vähän pieni näin hyvän makuiseksi, mutta sopinee exclusive-tyyliin.

Milla 25.03.2009
Fazerin exclusive-sarjan tuotteista maisteluvuorossa on maitosuklainen patukka. Patukan koko, 33 grammaa tuntuu sopivalta, eihän luksusta liikaa voi syödä!

Tuoksu on huumaava, ihana paahdettu pähkinä ja makea maitosuklaa. Pientä pähkinärouhetta makean maitosuklaan seassa, hetken päästä suola antaa itsensä ilmi ja täydentää makua. Todella hieno liitto makean ja suolaisen välillä, en olisi tunnistanut pistaasia ellen olisi tiennyt sitä etsiä.

Susanna K 05.02.2009
Mukavan pitkulaisen ohut suklaapatukkauutuus Fazerilta, maitosuklaata jonka seassa pistaasipähkinän rouhetta ja hivenen suolaa. Suklaa itsessään maistuu Fazerin perushyvälle maitosuklaalle ja seassa olevat pistaasipähkinän rouheet antavat oivallisen lisäyksen suklaan makuun. Luulin että koko suklaa maistuisi suolaiselle mutta väärin luulin, suolaisuutta en havaitse ja maista ollenkaan eikä edes pistaasipähkinä anna mitään suolaisuutta vaan pähkinäisen oman maun mikä antaa koko suklaalle viimeisen silauksen . Totean että toimii loisteliaasti, tuliskohan levymuodossa vielä tämä versio joskus?

Hanna P 30.01.2009
Persoonallisen näköinen maitosuklaanpala, jossa kellanvihreitä hippusia täytteenä. Maku jotain hyvin makean, suolaisen ja hieman kirpeän sekoitusta...Mukavasti suussa rahiseva suklaa.

Antti H 30.01.2009
Perus fazerin maitosuklaata jossa seassa jotain vihreää, epäilen että se on pistaasipähkinää. Maku on hieman suolainen joka voimistaa pistaasin makua. Ei oikeen vakuuta, palaset suklaan seassa ovat ehkä liian heinoja jotta niistä saisi kunnolla makua ja suolaisuus jotenkin hämmentää.

Mikko 09.12.2008
Aluksi tuntuu kuin olisi laittanut palan tavallista Sinistä suuhunsa, mutta sulaessaan alkaa miedon suolaiset sykäykset tuntua kielen päällä. Suolaisuus ei missään vaiheessa muutu päämauksi vaan pysyy hyvin taustalla antaen pikantin lisän Sinisen perusmaulle (sulavat suolakiteet tuntuvat oikeastaan aika veikeältä pistelyltä kielen päällä). Makunautinnon kruunaa lopussa esiin tuleva pistaasien maku. Herkullinen makuelämys. Suosittelen.

Minna Hi 04.12.2008
No tämän uutuussuklaan paketti on ainakin kivan ja uudenlaisen näköinen. Suklaa tuoksuu suolapähkinältä ja aavistuksen nougatilta. Suklaan seassa on pähkinärouhetta ja suolan maku tuntuu huulilla kirvelynä ja kitalaessa pistelynä. Muuten olisi ihan ok, mutta tuo suola ei minun mielestäni oikein sovi suklaaseen. Siitä yksi miinus. Pähkinän palat saisivat mielestäni myös olla hieman isompia. Kun syö koko patukan, niin kylläpä janottaa.

Jarkko 28.11.2008
Suola ei mielestäni sovi suklaaseen sellaisenaan, mutta se onkin ihan eri asia kuin suolatun pähkinän lisääminen suklaaseen. Ihan varma en ole siitä, onko nämä pistaasit suolattuja vai ei, mutta sellainen mielikuva ja makukokemus kyllä tulee vastapaahdettuja ja suolattuja pistaaseja Jordaniassa kerran mussuttaneena. Fazerin siniseen maitosuklaaseen olenkin jo pitkään kaivannut jotain ihan uutta ja tässä sitä uutta nyt todellakin on, loistavaa! Hän maistoi sitä ja totesi sen olevan hyvä! Pidän pistaasipähkinöistä (varsinkin suolattuna) ja pidän myös Fazerin sinisestä suklaasta sellaisenaan, joten olettaen noiden yhdistelmäkään ei voi mennä kovin pieleen. Itse asiassa ei mene lainkaan pieleen. Pyyntö Fazerille: Jos joskus teette tästä levyn, niin älkää tehkö sellaista ohutta, vaan kunnollinen paksu levy, jota on ilo pureskella. Eihän pähkinäsuklaata kuitenkaan ole tarkoitettukaan imeskeltäväksi.

Antti M 23.11.2008
Lakupötkömäinen muoto ja kääreet, kuusipalainen suklaapatukka ja suolaista pistaasia makuna - ainakin jotain erilaista on luvassa. Tuoksu on jännän tumman nugaamainen mutta maku on ihan hyvä, joskin outo. Pistaasi ei ole oikein oma suosikkini koskaan ollut mutta ei myöskään inhokki; onneksi se on pieninä muruina suklaan seassa. Jännän ruokaisa maku mutta suklaasta ei saa otetta, eikä juuri nautintoa. Jos poistetaan vielä uutuudenviehätys, niin pisteet putoavat suosiolla kolmoseen, joka lienee pitkässä juoksussa paras arvosana. Ei tätä kaipaamaan jäisi, jos kaupoista häviäisivät myynnistä (kunhan nyt edes tulisivat ensin myyntiin siis)...

Miriam 17.11.2008
Tämä ON hyvää. Selvästi suklaa kaipaa ripauksen suolaa, jotta pistaasi toimii. Sopivan kokoinen patukka, hienostunut ulkomuoto. Yleensä tykkään imeskellä ja maistella suklaata, mutta tätä täytyy purra.

Salla Elina Salo 16.11.2008
Rakastan pistaasisuklaita ja odotukset olivat hyvin korkealla. Suolalisä tosin epäilytti huomattavasti. Aivan taivaallinen pistaasipähkinän maku, sopii maitosuklaaseen erinomaisesti. Lisäsuolan olisin suosiolla jättänyt pois, se ei tuonut suklaaseen mitään hyvää. Ilman lisäsuolaa tämä suklaa olisi noussut yhdeksi parhaimmista maistelemistani suklaista, suolaisuus laski pisteitä neljään. Pidin erityisesti koostumuksesta, pähkinät olivat pehmeitä, eivätkä jääneet hampaiden väleihin. Erittäin hyvä pähkinäsuklainen jälkimaku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani