Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer piparkakku maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer piparkakku maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,27 ja löytyy top 100 -listan sijalta 5. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 05.12.2018
Odotettu "klassikko" tuli takaisin. Rouskuu ja suklaan perusmaku maistuu. Piparkakun maku on miellyttävä ja mausteet ovat tasapainossa. Hyvää on.

Olli P 04.01.2013
Kiva piparinen tuoksu. Suklaa on rapea, joka syntyy ilmeisesti piparin paloista. Kiva pureskeltava suklaa, mutta tuntuu kuitenkin suklaiselta eli ei liian kova missään nimessä. Maku on aika tasapainossa suklaan ja piparin välillä, ehkä hieman enemmän maitosuklaa maistuu varsinkin alussa. Hetken pureskeltua pipari tulee paremmin esiin. Suklaan ja piparin ystävänä mielestäni tämä on loistava yhdistelmänä ja pureskeltavana suklaana oikein hyvä kokonaisuus. Ei voi muuta kuin antaa viisi tähteä!

Jenni V 22.11.2011
Tämä on oikeastaan 3 ja puoli tähteä. Tuoksu tässä suklaassa on jännähkö, en tiedä pidinkö siitä niin kovin... Muutaman palan joutui rouskuttelemaan ennen kuin sain kiinni mausta että tämä todella maistuu piparille; maussa oli paljon samaa kuin Lindtin joulumanteleiden makumaailmassa; sanoisin mieluummin joulumausteinen kuin piparinen. Piparia oli kyllä oli ihan sopiva määrä joukossa, kiva suklaata oli mutustella, ja pipari sopi hyvin Fazerin siniseen. Mausteinen jälkimaku saa aikaan sen että suklaata riittää kerralla hyvin yksi rivillinen.

Timo H 25.12.2010
Tässäpä täydellinen jouluherkku. Yleensä ottaen pidän enemmän Maraboun maitosuklaasta kuin Fazerin sinisestä. Fazerin piparkakkusuklaassa astetta tummempi maitosuklaa kuitenkin toimii hyvin antaen vastapainoa mausteisille piparkakkumuruille. Keksimurun määrässä ei ole kitsasteltu, joten tuotteesta löytyy myös rakenteellista kontrastia kiitettävästi.

Marika 17.02.2010
Aika paksut palat, joiden irtivääntämiseen tarvitaan jo vähän voimia. Kivaa :) Maitosuklaa on täyteläistä ja piparinmuruissa on onnistuttu oikeastaan täydellisesti. Ne ovat rapeita ja sopivan kokoisia. Suuhun leviää pehmeä suklaan ja piparin makucombo. Saisi täydet pisteet, jos en jäisi kaipaamaan jotain raikkautta tai terävyyttä vastapainoksi. Tosin siinä sattaaisi mennä tämän jouluisan makuyhdistelmän idea.

Anja 21.02.2009
Ah, oikeaa suklaata! Sisällä keksinmuruja. Varmasti terveellistä. Hieno suklaanmaku. Suklaa juuri sopivan makeaa, hyvin sulavaa.

Meeri 17.01.2009
Tässä on onnistuttu yhdistämään hyvässä suhteessa suklaata ja piparia, eli kerrankin piparin osuus on todella runsas. Suklaa sisältää sen verran paljon piparinpalasia, ettei tätä voi imeskellä kärsivällisinkään kuluttaja. Erinomaista pureskelu-suklaata, jonka ainoa ongelma on se, että levy kuluu liian nopeasti, vaikka koon puutteesta ei levyä voi tosiaankaan syyttää. Itse asiassa tämä suklaa voisi toimia hyvin ohuena levynä…

Tytti 12.12.2008
Tuoksuu joululle! Hyvää maitosuklaata pulleita paloja, seassa on joulumauisteinen sikermä rapeaa täytettä. Ihanaa, ettei ole sekaan laitettu rusinoita, onnittelut siitä!

Salla Elina Salo 09.12.2008
Ensimmäisen palan mukana suuhun räjähtää palaneen piparkakun maku. Toisen palan jälkeen suklaan maku alkaa voittaa huonon piparkakun maun, kolmannesta lähtien piparkakun ja maitosuklaan tasapaino alkaa löytyä. Melko kova koostumus, mutta piparkakuthan luonnollisesti ovat kovia. Kelpo kausisuklaa, joskin palaneen piparin tuntua toivoisi hieman vähemmän.

Reeta 02.12.2008
Maitosuklaata piparilla höystettynä. Levisi ihanan jouluisa olo! Paksut, tuhdit palat ovat pelkkää plussaa.

Saila 02.12.2008
Fazerin piparisuklaata mitä ilmeisimmin. Ihan ok, tosin ei mitään järisyttävän hyvää.

Minna Hi 02.12.2008
Ihana piparin tuoksu. Pipari rapisee hampaissa ja Fazerin maitosuklaa täydentää makuelämyksen. Tämä on parempaa kuin piparitaikina! Ihanaa jouluista herkkua. Vähän sama idea kuin Maraboun Digestivessä, tämä vaan vie voiton siitä.

Miriam 17.11.2008
Tuoksu jouluinen, maku samoin. Ulkonäkö perussiisti. Nam, tätä lisää. Piparinen, ei kaipaa mitään lisää.

Kai 30.10.2008
Tuoksuu piparille, maistuu piparille ja rakennekin on kuin oikeassa piparkakussa. Suklaa on perus Fazerin sinistä, eli hyvää. Parempaa kun piparit itsessään. Parempaa selvästi kuin pelkkä Fazerin sininen. Pala on myös sopivan kokoinen.

Susanna K 26.10.2008
Tuoksu ihanan piparinen. Maitosuklaa jonka seassa mukavia rikottuja ja rouskuvia piparinpaloja. Tulee mieleen äidin piparitaikina jota voisi syödä niin että tennarit paukkuu! Pyhä jysäys että kolahti tämä suklaa hyvin suuhun. Toimivaa se että piparinmaku ei ole minään esanssina vaan ihan konkreettisesti pureskeltavissa. Uskon vahvasti että tätä taitaa löytyä meidän jouluherkkupöydästä tänä vuonna!

Päivi 24.10.2008
Fazerin paksu palanen, joka tuoksuu pipareille. Hyvää suklaata ja mukavan jouluinen maku. Sopivassa suhteessa toisiinsa tämä maut.

Antti H 24.10.2008
Nyt löytyi Fazerilta loisava yhdistelmä, piparkakku ja Fazerin suklaa täydentävät toisiaan hienosti, jos tämä on sesonkituote, niin tätä kannattaisi harkita ihan vakiotarjontaan.

Satu 24.10.2008
Jee, piparkakkua!!! Joulu on taas, joulu on taas. Voi, että mie en kestä. Nämä piparkakkusuklaat on niin hyviä ja eihän tämä Fazerin versio ole lainkaan sieltä huonoimmasta päästä. Pipari-palat on reiluja ja rouskuvia (eivät liian kovia), mutta vaikka levyä on paksunnettu niin ehkä suklaata olisi saanut olla suhteessa vähän enemmän. Nyt se jää valitettavasti statistin rooliin.

Jarkko 24.10.2008
Fazerin logolla varustettua keksisuklaata, jossa keksin tunnistaa heti pipariksi. Piparia on tässä niin paljon, että melkein toivoisin sitä olevan vähemmän, koska suklaa jää ainakin suuntuntumassa puttumaan lähes kokonaan. Tuntuu kuin söisi suklaakeksiä, eikä keksisuklaata. Maku on kuitenkin hyvä ja mieluisa, toimii. Koostumuksesta rokotan yhden pisteen. Jouluna korvaan kuitenkin mielihyvin paljaat piparkakut (vaikka kuinka ois isin paistamia) tällä.

Sanna K 24.10.2008
Ihanaa suklaata! Piparkakun murusia Fazerin herkkusinisessä. Rapeaa ja maukasta, mausteista ja jouluista! Ei mitään miinusta.

Janne J 24.10.2008
Ilahduttavan järeät palaset. Ilmiselvään Fazerin maitosuklaaseen on yhdistetty sopivasti piparin murusia ja herkullinen yhdistelmä uppoaa minuun kuin kuuma veitsi voikimpaleeseen. Ykkösvalinta joulusuklaaksi, mutta itse aion kyllä syödä tätä läpi talven jos vain mahdollista. Bravo, Fazer!

Antti M 13.10.2008
Tuttua ja turvallista - mutta ei kuitenkaan Sinistä - maitosuklaata sekä piparinmuruja, joiden mausteet kyllä maistuvat mutta muuten ovat hieman liian kuivakkaa kamaa. Olisiko taikinamaisempi ote parantanut vaikutelmaa, en osaa sanoa... Ei pipari kuitenkaan tätä jättilevyä pilaamaan pysty vaikkei tästä toisaalta suosikkiakaan synny. Jos haluaa vastaavan kaltaista mutta mausteisempaa versiota, niin perinteinen Fazerin Joulusuklaa on parempi vaihtoehto. Voisi tätäkin ostaa uudemman kerran hätätapauksessa eli ihan OK uutukainen markkinoille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani