Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Jim
Tuotteen Fazer Jim valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Joona 12.03.2016
Pieni suklaapatukka, joka tuoksuu jollekin hedelmälle. Koostumus mielenkiintoinen, suklaa jää kakkososaan. Sisällä oleva täyte on vaahtomaista, ja ihan hyvää. Sivumakuna on hyvin outo, ihan kuin joku vihannes. Ennen oli yksi suosikeistani, en enää varmaan osta tätä.

Jenni V 09.10.2013
Tämä 14-grammainen Fazerin klassikkopatukka ei ole ikinä herättänyt minussa minkäänlaisia ostohimoja, mutta pitihän tästäkin arvostelu saada. Patukassa on 31% tummasuklaakuorrutetta ja loput vaahtomaista hedelmätäytettä. Ensinnäkin patukan koko alkaa olla jo naurettava, tämähän vetelee melkein yhtenä suupalana. Avatessa kääre tuoksu on kirpeän hedelmäesanssinen, ja suklaakuorrutetta on niin ohuelti että se on jo valmiiksi hiukan lohkeillut. Patukka on tuore ja pehmeä, ja täytettä on vaikea kuvailla, tavallaan se on vaahtomaista, mutta ei sellaista vaahtokarkkimaisen sitkeää vaan enemmänkin kuin maitoa sisältävää marmeladia. Hedelmäinen (omenamehusta tuleva) maku on liian kirpeä tällaiseen maitotäytteeseen, olisin voinut odottaa sitä marmeladipatukalta mutta ei tältä. En ymmärrä miksi tämä patukka on klassikko ja myös mieheni suosikkeja... Kyllä tämän söi mutta ei tämä minulle ollut minkäänlainen herkuttelutuote.

Teresa 05.04.2013
Pikkuinen pala täydellisyyttä. Sitä on Jim aina ollut, ja tulee ainakin minulle aina olemaan. Ihanan raikas, hedelmäinen tuoksu. Ohut, hieman rapsahtava kerros hyvää tummaa suklaata ja sisällä aivain ihanaa hedelmävaahtotäytettä. Makea, mutta kuitenkin raikas kokonaisuus, joka saa vielä päällysteen suklaasta mukavaa syvyyttä. Mitähän hedelmää tämä sisältää? Tuoteselosteessa kun ei sen tarkemmin mainita. Mutta se ei kyllä menoa haittaa - tämä on uskomattoman herkullista. Ja tähän tulee himo. Miksi Jimiä ei ole myynnissä isommassa muodossa? Yksi pieni patukka ei vain riitä yhtään mihinkään!

Marika 12.03.2010
Vanha tuttu. Siisti, pieni, tummahko suklaapatukka, joka tuntuu joustavalta vaahtomarmeladitäytteestä johtuen. Tuoksuu voimakkaasti, suklaalta ja hedelmähillolta. Vain Jim voi tuoksua tältä! Maku ei ole aivan yhtä hyvä kuin tuoksu, sääli. Täyte ei ole niin raikasta mitä muistin, eikä suklaa maistu riittävästi. Oikein kiva pikkuherkku kumminkin.

Henriikka 24.06.2008
Tämä onkin aivan uusi tuttavuus minulle, vaikka muistan tämän jo lapsuudestani siellä kaupan karkkihyllyllä. En ole koskaan pitänyt tuosta pakkauksesta. Se on ruma ja vanhoillinen. Eli luvassa on tummaa suklaata ja hedelmän makuista vaahtotäytettä. Kuulostaa jotenkin oudolta. Tämä näyttää aivan samalta, kuin Da Capo patukka. Eli aika rumalta. Todella yksinkertainen. Makukin on aika outo. Siitä ei ota mitään selkoa. Suklaata en maista ollenaan vain tuon hieman kirpeän makuisen hedelmä vaahtotäytteen. Suussakaan tämä ei tunnu edes hyvältä; Jää vain paha jälkimaku suuhun. Arvosanaksi annan 1. Onpahan tullut maistettua, mutta toista kertaa en maista. Tämä taas osoittaa, että kuinka erilainen maku suklaan suhteen minulla ja miehelläni on. Hän nimittäin pitää tätä ihan parhaana. Makunsa kullakin.

Antti M 28.11.2007
Tummahkon suklaan tuoksahdus päällisin puolin mutta sisältä löytyy hedelmäistä vaahtotäytettä, josta tulee omena lähinnä mieleen. Itsekin joskus tehtaalla näitä tuottaneena mieleen muistuu armottomat mättökaudet, jonka aikana tuli vedettyä näitä kilokaupalla napaan. Parhaimmillaan Jim on tosin yhdistettynä DaCapo-patukan päälle eli yhdessä näistä patukoista tulee aivan loistava setti! Pelkältään ei enää kyllä uppoaisi montaakaan Jimiä mutta kelvollinen tuote edelleen, joskin hieman ylihintainen mielestäni...

Salla Elina Salo 01.05.2007
Ihana pikkupatukka. Suklaakuorrutus on taattua Fazer-laatua. Hedelmäinen vaahtomainen täyteaines maistuu sekin mainiolta. Pirteä jälkimaku.

Satu 01.11.2006
Säälittävän litteä lätyskä, jonka ohut päällys tummahkoa suklaata ja sisällys vaahtokumimaisen joustavaa valkoista äklötäytettä.

Antti H 01.11.2006
Mautonta suklaata ja täytteestä ei oikeen saa selvää mitä se on. Sisällön koostumus on jossakin vaahtomuovin ja pyyhekumin välimaastossa. Ei hyvä.

Mirja 24.01.2006
Suklaa osuus aika mitään sanomatonta, mutta marmeladi taivaallista.

Jarkko 02.10.2005
Tumman suklaakuoren sisältä löytyy marmeladia, jonka lajista en saa selvää, jotain marjaista kuitenkin. Pehmeä patukka on helppo syödä eikä se ärsytä millään tavalla. Suklaan maku on mieto ja päälimmäiseksi nouseekin makea marmeladin maku. Ihan hyvä patukka, joskin säälittävän pieni.

Susanna K 02.10.2005
Iki-ihana marmeladisuklaapatukka, joka saa suklaamakuhermot syttymään. Marmeladi on sopivan pehmeää ja tulee todella hyvin esiin suklaan alta. No olisiko tätä edes suurempana määränä saatavilla? :-)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani