Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer pätkis
Tuotteen Fazer pätkis valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 25. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 20.10.2013
Yksi niistä klassikoista, joita on syönyt pentuna ihan tuhottoman määrän. 18-grammainen patukka sisältää huippuohuen maitosuklaakuorrutuksen, ja sisällä on sitten moomin-patukoiden tapaan tryffeliä. Patukassa on vain 490 kcal/100g ja rasvaa reippaasti alle 30 grammaa, mikä ei mielestäni kuulosta lainkaan tryffelipatukan spekseiltä. Tryffeli onkin enemmän lohkeavan kuivaa kuin samettisen pehmeää. Toisaalta tämä on sitä tuttua pätkistä, johon on ikuisuuksia tottunut, mutta aivan sitä pätkis ei ole mitä tuotekuvaus lupaa. Jos minä saisin vaikuttaa pätkiksen makuun, olisin ehkä kuitenkin hieman varovaisempi piparminttuaromin kanssa, se leikkaa hiukan läpi niin että esim. lisätty vanilliiniaromi ei maistu lainkaan. Samoin suklaan ominaismaku jää toisarvoiseksi, vähän reilummalla kädellä saisi olla suklaata pinnalla. Kolme pistettä, kiva pikkupatukka kuitenkin.

Teresa 05.03.2013
Oi, lapsuusmuistoja. Näitä pikkuisiä Pätkis-patukoita ostin lapsena usein kauppareissulla. Ei siis liene väärin sanoa, että nämä olivat ainakin siihen aikaan yksi suosikeistani. Jännää maistella jotain näin tuttua, ja miettiä että mitäs tästä olen ihan tosissani mieltä. Ensin tuoksu. Se on ihanan minttuinen, raikas ja kuitenkin suklainen. Koostumus on mukava. Suklaata on päällä juuri sopivasti niin, että se maistuu, muttei kuitenkaan liikaa. Minttutryffelitäyte täyttettä on suhteessa paljon, mutta maun kannalta juuri sopivasti. Makukokemus on lempeän maitosuklainen ja minttuisen raikas. Minttuinen jälkimaku jää suuhun mukavasti oleilemaan. Makeaahan tämä on suurina annoksina, mutta se ei menoa haittaa. Tämä on kyllä justiinsa yhtä hyvää nyt, kuin silloin lapsenakin.

Saara 11.09.2012
Voi hyvänen aika, koskahan olen viime tällaisen pikkupötkön syönyt? Lapsosena? Tutulta suklaa tässä maistuukin, mutta välittömästi kiinnitän huomiota suklaan halpaan olemukseen. Koostumus on jotenkin jauhoinen ja tahmainen, ei suuhun sulava ja rapsahtava kuten olisi hyvä olla. Mintun maku on toki mukavan pehmeä ja ihan kelvollisesti tasapainossa miedon maitosuklaan maun kanssa. Mättönä (eli sellaisina irtopaloina) ja nostalgiapläjäyksenä tämä on mukava kokemus, mutta varsinaisessa suklaamittelössä ei pärjää keskivertoa kummoisemmin.

Elise H 27.10.2011
Fazerin pätkis-suklaa on todella hyvää, sillä minusta minttu, joka palan sisällä on, on herkullista. Pätkikset ovat kuitenkin kovin pieniä, eli riittoisampia saisivat olla... Mutta maun puolesta 4 on hyvä pistemäärä. Rakastan ylipäätään minttu-suklaata, mutta pätkis auttaa nälkään, pahaan mieleen ja kurjuuteen. Tosin minulla suklaa auttaa kaikkeen.

Tytti 04.12.2007
Tekstissäkin sanotaan, että kyseessä on maitosuklaalla kuorrutettu minttutryffeli. Koostumus on kivan puikula, onkohan tätä jotenkin kavennettu ja venytetty, vai onko viime tapaamisesta niin kauan, että kädet on kasvaneet? Raikas mintun tuoksu ja puraistessa katkeaa napakasti. Jos tykkää mintusta, tykkää tästä. Suuhun jää raikas ja viileä olo pitkäksi aikaa. Toimii myös hengityksen raikastajana ;) ?

Minna Hi 06.11.2007
Pieneen makeannälkään pieni patukka. Tuoksuu tosi voimakkaan minttuiselta. Patukka on rakenteeltaan suussasulavan pehmeä. Siinä on lähes huomaamattoman ohut suklaakuori ja sisällä täyteläistä ja hyvin makeaa ja minttuista tryffelitäytettä. Ihanan imeskeltävää.

Reeta 28.10.2007
Mintussa on vahva ja peittävä maku, joka helposti jättää muut maut taka-alalle. Näin myös Pätkiksessä en niinkään erota tryffelin makua, vaan sen pikemminkin tuntee jokaisessa puraisussa. Pätkiksen syöminen assosioituu lumen narskumiseen kengän alla; tuntuu jännältä. Ja eipäs unohdeta, kuinka monta vanhempaa vuosien saatossa on säästynyt lapsensa nurinoilta tuikkaamalla vaivihkaa Pätkiksen käteen? Kiitos Fazer.

Salla Elina Salo 03.09.2007
Minttuisuus ei pääse häiritsemään näin pienessä patukassa. Olen aina pitänyt tämän patukan pehmeydestä. Nautinto!

Anja 04.01.2007
Päällyste mietoa maitosuklaata, täyte mintunmakuinen pehmeä suklainen. Hyvää kahvin kanssa!

Antti H 27.10.2006
Kaikki tietävät miltä pätkis maistuu. Herkullista mintun makuista pehmeää suklaata. Näitä vois syyä monta.

Satu 27.10.2006
Ensimmäiset muistikuvani tästä klassikosta ovat ihan 80-luvun alkupuolelta. Isäni tuli töistä kotiin ja sanoi tuoneensa yllätykseksi minulle ja siskolleni pätkiksiä. Innostuimme siskoni kanssa, koska tuolloin samalla nimellä meillä puhuttiin lyhyistä piirretyistä (tietysti Beta-nauhalle tallennetuista) ja voi mikä pettymys, kun isän takintaskusta löytyikin pieniä suklaapatukoita. Hyvällä mielellä niitä kuitenkin syötiin. Kuka muuten vielä muistaa ne kaksinkertaiset käärepaperit? Silloin pätkikset olivat ihan oikeasti pyöreitä. Minttusuklainen häivähdys menneiltä ajoilta maistuu hyvälle edelleen.

Jarkko 02.10.2005
Hyvä ja raikas minttupatukka. Koostumus on miellyttävä ja patukka on helposti syötävä. Tätäkin patukkaa saisi myydä tuplapakkauksissa, koska yhden putkilon jälkeen jää vain himo hankkia lisää. Tai no jää siitä myös raikas mintun maku suuhun.

Susanna K 02.10.2005
Pikkupatukkojen kunkku! Loistavan muhevaa ja suussa sulavaa suklaata, jossa minttu ihanasti säväyttää makunystyrät. Tätä voisi syödä suklaalevymuodossakin! Sanattomaksi jää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani