Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer suffeli
Tuotteen Fazer suffeli valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,71 ja löytyy top 100 -listan sijalta 89. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 05.09.2011
Hyvä pikkupatukka, perussettiä. Siitä on jo vähän aikaa kun olen viimeksi tätä syönyt ja yritin muistella että mitähän tässä oli täytteenä, mutta ei hirveästi muistunut maku mieleen... Ehkä siis hieman mitäänsanomaton patukka, lähinnä maku on vohvelinen. On suhteessa enemmän vohvelia kuin esim. kismetissä tai fanipaloissa, eli sopii ehkä sellaisiin hetkiin kun ei osaa päättää haluaako suklaata vaiko keksiä. Kivan kokoinen patukka, tykkään erityisesti jääkaappikylmänä.

Marika 21.03.2010
"Toffeetäytteinen maitosuklaavohveli" ei lupaa hyvää (lue: toffee ja vohveli eivät kuulu suklaaseen). Liekö siis puhdasta nostalgiaa, että Suffelia haukatessa mielihyvä valtaa kielen ja mielen. Tai sitten tämä on vain niin hyvä combo: toffee antaa makua vohvelille ja vohveli tasapainottaa hyvin toffeen äkkimakeutta. Vohveli ei myöskään ole kuivaa ja kappas, jopa suklaa maistuu ;) Täysiä pisteitä en voi kuitenkaan antaa ihan periaatteen vuoksi. Ihme periaatteet.

Katja S 21.03.2009
Tämä on hyvä peruspatukka. Jo lapsena tuli syötyä. Maitosuklaakuorrute, keksiä ja vaniljatäyte. Rapea keksipatukka, ihanan vahva vaniljan jälkimaku.

Minna K 21.03.2009
Niin tuttu maku; maitosuklaa ja vohveli. Todella hyvää kahvin kanssa. Patukka on sopivan kokoinen ja se on pakko syödä kerralla. Tätä söin aina tenteissä ja paperin nurkkaan jäi suffelin tahraamat jäljet.

Marke T 21.03.2009
Tässä on varmasti maitoa, mutta maistan silti. Hento mokan tuoksu, toffeinen maku. Hajoaa suussa ja häviää. Maistan lisää. Rapeaa, sulavaa, ei liian imelää. Täydellistä. Ja illalla on sitten maha kipeä. :)

Reeta 30.06.2008
Maistunut jo muksuna. Maitosuklaakuorrute ja sisällä ihana vohveli vastassa. Nykyään ei vaan iske niin paljon kuin moni muu, siksi ei täysiä pisteitä.

Antti M 12.10.2007
Aivan tajuttoman hyvä keksitoffeesuklaapatukka, joka on maistunut ihan pienestä pitäen. Pehmeää, makeaa ja täydellistä!

Joskus tehtaalla töissä ollessa näitä tuli ostettua laatikkotolkulla, kun halvalla sai. Silti Suffelista ei saa millään tarpeekseen. Nykyään ei oikein jostain syystä tule ostettua useinkaan, kun hinta tuntuu muka niin kalliilta...

Meeri 22.08.2007
Ohut kuori on vaaleaa ja sopivan makeaa maitosuklaata, sisällä rapsuvaa vohvelia ja ihanan imelää toffeeta, josta tulee suorastaan kinuski mieleen. Vaniljakerros pohjan ja toffeen välillä on niin hyvää, että tätä voisi syödä kerros kerrokselta erikseen. Täysi kymppi. Tai siis pisteitä ehdottomasti 5!

Mirja 22.08.2007
Herkullinen fanipalana (lähes sama maku) esim kahvin kanssa nautittuna, mutta suklaapatukkana ei iske. Liian laimeaa.

Salla Elina Salo 01.05.2007
Paksu vohvelisuklaapatukka toffeetäytteellä. Vohveli ehkä vähän sitkeätä, voisi olla hieman rapeampaa minun makuuni. Fazerin maitosuklaa ei petä tässäkään patukassa, hyvää se on.

Satu 01.11.2006
Minusta tuntuu, että aika on jo ajanut ohi tästä klassikosta. Patukassa on monia eri aineksia, muttei mitään kunnolla. Tosin keksiä on suhteessa ehkä jo liikaakin, mikä saa kokonaisuuden muodostumaan kovin kuivakaksi ja mauttomaksi.

Antti H 01.11.2006
Kohtuu kuivakkaa. Suklaata saisi olla enemmän. Lisäksi keksi ja muut patukan sisällä olevat täytteet ovat jotenkin mitäänsanomattomia.

Jarkko 02.10.2005
Tästä patukasta tulee niin loistavia muistoja mieleen, että ei mistään... Vanhassa mummolassa mummo hankki aina rappusten alla olevaan ruokakomeroon suffelipatukoita, joita minä ja serkkuni sitten käytiin (luonnollisesti luvan kysyttyämme) syömässä. Silloin tämä oli maailman parasta suklaata. Nyt se ei yllä enää ihan kärkeen, mutta muistot lämmittävät mieltä ja makukin on kuitenkin parempaa keskiluokkaa.

Susanna K 02.10.2005
Yksi nuoruusmuistojen ihanista suklaista ja yhä toimii. Suffelissa vohvelin ja suklaan yhteistyö pelaa. Onkohan isompana pakettina saatavilla?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani