Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer vaalea maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer vaalea maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,06 ja löytyy top 100 -listan sijalta 19. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Kirsi I 04.08.2015
Tiolksuu vaalealle maitosuklaalle, suussa täyteläistä ja tahmaista, on näet isoja palasia. Maussa on sopivasti paahteista karamellisuutta ja se on maku, joka erottaa Fazerin maitosuklaasta. Makeaa on toki, mutta sokerisuus ei polta suussa.

Teresa 10.05.2013
Tämä kuuluu maitosuklaista ehdottomasti sinne kärkikastiin. Tämä "Fazerin punainen" lähtee ainakin minun mukaani kaupasta aina ennen sitä kuuluisaa Fazerin sinistä. Pehmeän makeaa ja maitoista, koostumukseltaan silkkisen sileää ihanaa suklaata. Maussa on lisäksi aavistus toffeeta. Tähän suklaaseen tulee helposti himo, ja koko levy katoaa sen sileän tien - yhdellä istumalla. Aivan mahtava suklaa!

Jenni V 30.08.2011
En ole maistanut pitkään, pitkään, PITKÄÄN aikaan. Miksiköhän? Täähän on kyllä yksi Fazerin taaffelisuosikeistani. Ihanan pehmeä toffeinen vivahde suklaan maussa (tosin jos vetää koko levyn kerralla kuten ennen tapana oli, niin loppumetreillä jälkimaku muuttuu "metalliseksi"). Makuun liittyy myös nostalgiaa; lapsuuden mummolan mauthan olivat leivinuunissa vastaleivottu maalaisleipä, naudan kieli, aitoon voitaikinaan leivotut mustatorvisienipasteijat, ja kaiken kruununa kauppa-autosta ostettu Fazerin punainen. Voiko parempaa enää olla? Oikeasti.

Vappu 23.12.2009
Oijoijoi... Nyt loppui asteikko. Tässä löytyi suosikkini. En ole muistanut tätäkään vanhaa kunnon levyä pitkään aikaan ja sattumalta kaappasin sen kaupasta mukaan. Ihan järkyttävän hyvää vaaleaa, aromiltaan kermatoffeista, maitosuklaata. Maku ja koostumus ovat vielä Fazerin sinistäkin täyteläisemmät. Tätä voisi syödä vaikka ja kuinka. Lohdullista. Maku on niin tasapainoinen, että mitään ei jää kaipaamaan.

Reeta 25.06.2008
Hyvää maitosuklaata, joka on kuitenkin inasen kermaisempaa kuin Sininen. Mukavasti sulaa suussa. Silti kaipaan jotain täytettä kyytipojaksi. Hitusen tylsää syötävää.

Henriikka 23.06.2008
Ajattelen, että ei tämä mitään kovin erikoista voi olla, koska olen sen tumman suklaan ystävä, mutta yllätyn; Tämähän on hyvää. Maistuu hyvin maitoiselle suklaalle. Jälkimaku hieman jännä, enkä edes osaa sanoin kuvailla sitä. Yllätyin todellakin positiivisesti ja ehkä joskus ostan uudestaankin. Mieheni siis oli oikeassa, että tämä on hyvää. Yleensä en luota hänen arvioihin suklaissa. Arvosanaksi annan 3, joka on minulta paljon. Hyvää oli, mutta tuo jälkimaku jäi hieman kaivelemaan. Ensi puraisusta irtoaa se kolme pistettä.

Mirja 05.02.2006
Toffeinen aromi ei jotenkin iske fazerin sinisessä yhtään, sopii paremmin maraboun suklaisiin. En tykästynyt tähän.

Rami 28.10.2005
Tämä on se ainoa Fazerin suklaa, josta en pahemmin pidä.

Nina P 28.10.2005
Hyvää. Jokin outo jälkimaku jota ei osaa kuvailla. Mutta joo, kyllä tämä menee.

Marjo 28.10.2005
Ihanaa, hyvä koostumus, vieno toffeen maku. Suklaassa tarpeeksi "särmää". Jälkimaku hieman olematon.

Satu 28.10.2005
Yksinkertaisen hyvää. Sopii tilanteen mukaan imeskeltäväksi tai pureskeltavaksi. Veljeänsä parempaa.

Antti H 28.10.2005
Maistuu ihan Fazerin Siniseltä. Jos tämä on jotain muuta niin makuero Siniseen on kyllä uskomattoman pieni.

Mika 28.10.2005
Täydellisen makuista suklaata. Vähän vaaleampi ja maukkaampi kuin Sininen. Toffeen maku tulee esiin jostain...

Minna R 28.10.2005
Toivottavasti tämä nyt on SITÄ! Iihnanaa, suklaa sulaa suuhun ja maku viipyy suussa niin, että on pakko saada lisää ja lisää...

Anne P 28.10.2005
Ihanaa, ihanaa, ihanaa. Tätä haluaa sulatella suussa kaikessa rauhassa ettei se vaan lopu.

Susanna K 29.09.2005
Aikalailla samanmakuinen kuin veljensä Fazer Sininen. Tosi maukasta perussuklaataa, vain hieman vaaleampaa.

Jarkko 29.09.2005
Sanoisinpa jopa että tämä Fazerin Punainen on parempaa kuin Sininen. Ihanan maitomainen suklaa, joka sulaa suuhun aiheuttaen pakkomielteen saada lisää ja lisää ja lisää ja lisää... Uskomattoman hyvää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani