Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha yksittäiskääritty
Tuotteen Fazer geisha yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 26. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 08.02.2016
Klassikko arvioitavana. Muoto on Fazerin irtokonvehdeilel tuttu pitkula ja suklaan väri myös tuttu maitosuklaa. Tuoksu on todella mieto enkä ehkä erottaisi tätä perinteisestä sinisestä konvehdista tuoksun perusteella. Sisällä nougat-täytettä, jonka joukossa rohisevia pähkinän paloja. Jotenkin tämä maku on niin tuttu, että jopa arviointi on vaikeaa. Koostumus on miellyttävä, suklaa sulaa hyvin suuhun ja pienet pähkinärohinat ovat mieleeni. Tässä maistuu sopivasti suklaa, mutta myös täyte, ovat siis ainakin tässä Geishan muodossa hyvin tasapainossa. Ja tämä ei ole lainkaan liian makea. Taattua laatua! Ehkä jos jotain huomautettavaa, niin itse pitäisi tästä ehkä vielä enemmän, jos täytettä olisi hieman reilummin suhteessa suklaakuoreen. Nytkin pähkinäisyys kuitenkin maistuu.

Kirsi I 29.01.2015
Näitä yksittäispakattuja on ollut tarjolla monessa paikassa. Alkuperäinen on kuitenkin parempi kuin tumma. Täytteen rapeat muruset ovat ihania, maitosuklaa maistuu täytteen rinnalla eikä ole ylimakea. Maitosuklaaseen makeus sopii paljon paremmin kuin tummempaan suklaaseen. Jos tarjolla on useita yksittäispakattuja Fazerin konvehteja, niin usein valinta osuu juur perinteiseen Geishaan, vaikka ei olekaan minulle mikään suuri intohimo.

Jenni V 18.03.2013
Tuli pitkästä aikaa maistettua yksittäiskääritty geisha, joka majaili hotellihuoneessa tervehdyksenä. Maku oli vähän pettymys. Söin konvehdin hieman viileänä, mikä ei selvästi tehnyt konvehdille kunniaa. Käärehän on kauniin vaaleanpunainen ja konvehti sopivan pieni, suklaa on tuttua sinistä ja täytteenä hasselpähkinäkrispiä. Kokonaisuus on kuitenkin yllättävän pliisu. Suklaata on kohtuu ohuelti ja se ei juuri maistu varsinkaan viileänä. Täytteessä on hentoinen hasselpähkinän maku, krispiä on runsaasti ja se on rakenteeltään pientä ja melko pehmeää. Sinänsä tässä ei mitään vikaa ole, konvehti on vaan tavattoman tylsä. Ehdottomasti nauttisin tämän huoneenlämpöisenä, mutta silloinkaan ei arvosana tylsyyden takia yllä yli kolmeen.

Timo H 22.08.2010
Täyteläinen suklaa tuo mieleen mignon-munan, jonka raskautta pähkinäiset crispy-rakeet tasapainottavat onnistuneesti. Kokonaisuudessaan mahtava tuote, joka yltää kepeästi suklaalistani kolmen kärkeen.

Meeri 12.01.2008
Ihanaa maitosuklaata, jonka vaalea pähkinänmakuinen nougat-täyte sulaa suussa lukuun ottamatta kielelle jääviä pieniä narskuvia sattumia. Sattumat ovat kiva lisä ja piste iin päälle tässä suklaassa. En voisi mitenkään antaa tälle viitosta vähempää. Geisha on ehkä parhaimmillaan juuri konvehdin muodossa ainakin sen jälkeen, kun Geisha-patukan muotoa joitain vuosia sitten uudistettiin.

Salla Elina Salo 01.05.2007
Ihanaa nougatsuklaata! Pähkinänougat tuntuu sulaessaan kielellä karhealta. Geisha on nautinto, joka alkaa jo hyvästä tuoksustaan.

Mirja 31.01.2006
Geisha on taattua laatua.

Jarkko 18.03.2005
Karkeat rakeet käyvät herkkään kitalakeen. Maku on hyvä, pähkinäinen, eikä makeus ole liiallista.

Kyösti 18.03.2005
Maistuu todella suklaalta, jälkimaku hyvä, melkeinpä parasta tuotteessa. Ehkä liian makea.

Marjo 18.03.2005
Miellyttävä suklaan maku, pehmeä, sisusta rahisee suussa mikä ei tunnu välttämättä kauhean kivalta. Loppumaku: haihtuu nopeasti. Keskivaiheella maku parhaimmillaan.

Satu 18.03.2005
Yksinkertaisesti aivan järkyttävän hyvää. Varma valinta. Parhainta hieman sulaneena, jolloin maku tuntuu vielä täyteläisemmältä. Vaaleanpunaisesta pakkauksesta plussaa.

Susanna K 18.03.2005
Krispimäinen pehmeä suklaa, hyvänmakuinen suussa, helposti sulava suklaa, ei liian makea, koostumus hyvä!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani