Laatusuklaa

MILBONA Suklaalevyraadissa

Milbona dessert mit sahne schokolade
Tuotteen Milbona dessert mit sahne schokolade valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milbona -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 05.07.2021
2dl halpisvanukaspikari, joita varmaan jokaisella kauppaketjulla on omalla tuotemerkillään. Pikarissa on ihan perus kaakaolla maustettua vanukasta, ja päällä sitten 14% kermavaahtoa. Täytyy sanoa että lopputulos on yllättävänkin onnistunut. Varsinkin kerma yllätti positiivisesti, sillä se maistui ihan aidolta kermavaahdolta eikä miltään teolliselta pursotteelta. Vanukas ei ollut mitenkään erityisen täyteläistä, mutta ei toisaalta vetistäkään, ihan perusmallia siis, maistuen oikein hyvältä kermavaahdon kanssa. Ei minulla tästä oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa ole, joten hyvin ansaitsee tämä tuote kolmosen arvosanansa.

Jarkko 21.10.2007
On olemassa kolmenlaisia vanukkaita: todella hyviä, hyviä ja pahoja. Tämä kuuluu ehdottomasti tuonne viimeksimainittuun ryhmään. "Kerma" on mitä lie mautonta ja kovettumatonta valkoista uretaania, kun taas itse vanukas on niin vetisen makuinen kun vain voi olla. Inhoan veteen tehtyä kaakaojuomaakin ja tämä maistuu just siltä. En oikein löydä sanoja tälle tuotteelle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani