Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda karkki tai kepponen
Tuotteen Panda karkki tai kepponen valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Hanna P 16.01.2021
Ihan uudennäköistä Pandan suklaata eli oranssit palat mustilla pilkuilla. Ahaa, siis appelsiinivalkosuklaata ja salmiakkia? Salmiakki rouskuu, mutta maistuu ihan liian vähän! Maku on myös makea, mutta mukavasti pikkuisen kirpakkakin. Arvosana keikkuu 3,5 tienoilla, joten intaannun antamaan makeuden ja rouskeen siivittämänä tälle originaalille tuotteelle nelosen arvosanaksi!

Iikka 16.01.2021
Oranssit palaset tuoksuvat ehkä marjaiselle. Suklaan seassa on tummempia sattumia, jotka rouskuvat suussa. Tuote on varsin (lue: erittäin) makea, enkä saa marjaa esiin maussa. Jälkimaussa ehkä tulisuutta.


Annamari 30.03.2020
Oranssiksi värjättyä valkosuklaata, jonka seassa on mustia pilkkuja. Ei ainakaan heti maistu oikein miltään, rakeet aavistuksen rouskuvat. Makeaa ja ällöttävää, ei käytännössä maistu edes valkosuklaalle. Miksei nuo mustat jutut voisi edes jollekin maistua.. Todella turhake tuote, toivottavasti valmistusta ei jatketa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani