Laatusuklaa

BEN & JERRY'S Suklaalevyraadissa

Ben & Jerry's chocolate fudge brownie
Tuotteen Ben & Jerry's chocolate fudge brownie valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 21. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ben & Jerry's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Reilun kaupan tuotteet.
 

Jenni V 04.11.2014
Suklaakermajäätelöä, jonka seassa on reippaita brownie-paloja... Kuulostaa hyvälle. Ja onhan tätä tullut aiemminkin maistettua, mutta eipä tästä suosikiksi asti ole ollut. Suklaajäätelö on toki kermaista, mutta ei kovinkaan tummaa maultaan, todella perussettiä. Sattumat ovat toki isoja, mutta niitä on harvassa, ja niidenkin maku on yllättävän sokerinen, tummempi kuin jäätelön, mutta kuitenkin liian vähäkaakaoinen makuuni. Rakenne on sitkeä, ja maussa on aavistuksen pistävyyttä, ehkä soodasta johtuen? Ihan ok jäätelöä, mutta kallis hinta-laatusuhde.

Asta-Milla 08.11.2013
Tuoksuu ihanalle makealle tumalle suklaalle. Tuntuu suussa pehmeälle ja ihania paloja. Maku on kermainen, kaakaoinen, hieman rasvainen. Maku muutuu ensimausta enemmän kaakaoiseen jälkimakuun, suklaapalaset ovat herkullisia. Maku on erillainen kun antaa sulaa suussa itsekseen, mutta kun loppu on sitten niitä palasia jotka maistuvat tosi hyvälle pehmeälle tummallekaakaolle niin ne täytyy pureskella. Todella herkullinen jäätelö ja hellii ihanasti makunystyröitä.

Saara 20.10.2012
En ole välttämättä suurin suklaajäätelön ystävä noin yleisesti. Jotenkin suklaa mielestäni menettää jotakin olennaista jäätelömuodossa. Ben & Jerry's onnistuu vaativassa tehtävässä aika hyvin, mutta silti kokemus on kaikkiaan vähän keskinkertainen. Maku on kaakaoinen, ja vaikka taikinapaloilla pystytään tuomaan lisää täyteläisyyttä, minua jotenkin vähän häiritsee paljon kuivakkuus. Jos palat olisivat taikinamaisempia ja kosteampia, olisi suussa sulavan jäätelön ja palojen yhtyminen toisiinsa suussa jotenkin luontevampaa. Nyt jotakin jää tästä uupumaan, vaikka periaatteessa jäätelön suklainen maku on syvä ja tumma, juuri sellainen mikä minuun iskeekin. Ei siis huono, mutta..

Kaisa 19.07.2012
Jos oikeasti haluaa maistella SUKLAAjäätelöä niin tämä on juuri se tuote, joka ansaitsee SUKLAA-etuliiteen. Täyteläinen, vahva makuelämys jonka kruunaa ihanat brownies sattumat. Fudge-osuus ei maussa erotu, mutta se ei elämystä kavenna. Ostopäätöksen kruunaa ihan eettisenäkin kysymyksenä fairtrade -merkintä.

Tuula 18.07.2012
Täyttä tavaraa, ihania brownies pajoja runsaina saaliina. Suklaajäätelö on laadukasta ja rakenne leivonnaisten ansiosta erinomainen. Jää silti saman firman juustokakku-mansikka versiolle ja tämä tieto jostain vielä paremmasta pudottaa pisteen verran ansioista

Hanna P 28.10.2011
Suklaajäätelö , jossa tosi soja tummanruskeita sattumia. Maku reilusti kaakaoinen, mutta pehmeä...hyvää! Sattuma on ehkä suklaakakunpala, hyvin sopii jätskin kanssa. Pienessä maistipalassani oli kaksi isoa sattumaa, mikäli näin on koko jätskissä, niin hyvin menee! Arvon nelosen ja vitosen välillä...Sattumat hampaiden välissä antavat yhä hyvää makua, olkoon siis vitonen!

Iikka 26.10.2011
Hyvin kaakaoisen tuoksuista jäätelöä. Ja makukin yllättättäen on kaakaoinen. Mukana on pehmeitä kokkareita. Suklaisemmasta päästä suklaajäätelöitä. Miellyttävä tuote, ei turhia prameluureja eikä makeutta. Maistapala oli hyvin pieni, joten tätä jäi ehdottamasti haluamaan lisää.

Elise P 28.06.2009
Todella suklaista jäätelöä, joka maistuu "tummalle". Joukossa kakunpaloja, kuin joku olisi sekoittanut mutakakkua ja jäätelöä keskenään. Kakunpalat ovat isoina paloina jäätelön joukossa, kotitekoisen oloisesti. Maukasta, mutta ei liian makeaa. Ei kuitenkaan eroa edukseen muista vastaavista tuotteista.

Kati 28.06.2009
Todella houkutteleva ulkonäkö, kaakaon eri sävyjä. Täyteläinen suklainen maku, tosi heviä herkkua. Brownien ystävän taivas :) Tämäkin on sikailumeinkiä kyllä, huh! Ei vähään aikaa tee mieli suklaata, kiintiön saa tällä täyteen kyllä!

Meeri 28.06.2009
Perussuklaajäätelön joukkoon on ujutettu tosi isoja fudgepaloja, jotka maistuvat yllättävän tummalle kaakaolle. Kaakaoiseen makuun tottuminen vie hetken, mutta sen jälkeen huomaankin metsästäväni jäätelön joukosta ihanan isoja fudgenpaloja.

Salla Elina Salo 28.06.2009
Tumman suklaan makuista suklaajäätelöä, jossa on todella herkullisia brownie-leivoksen palasia. Leivosmainen jäätelö, tuhti herkku. Mättösuklaajäätelöä, joka sopii nuorekkaille ja kokeilunhaluisille.

Milla 28.06.2009
Tummasuklaisen jäätelön seassa browniepaloja, jotka muuten sopivat koostumukseltaan tähän tosi hyvin, mutta ovat hiukan liian makeita. Makeus tekee sen, ettei tätä voi kauhesti määrällisesti syödä (onko se nyt sitten hyvä vai paha...) Ei ihan yllä toisen BJ tummansuklaisen jäden (New York Super Fudge Chunk) rinnalle, makeus tiputtaa neljään pisteeseen.

Mikko 28.06.2009
Oih, kuinka tuhdisti suklaalle maistuvaa onkaan tämä jäätelö! Nams. Tällaista suklaista elämystä olenkin kaivannut jo pitkään. Jäätelön seassa on lisäksi aika makeaa suklaarouhetta, mutta vahvasti suklainen maku auttaa sietämään makeutta. Yllättävää kyllä makeus ei haittaa minua ollenkaan. Todella tuhtia herkkua!

Antti M 23.10.2007
Jäätelö on esimerkillisen hyvää, reilun suklaista mutta harmillisesti pilattu sokerisen kökköisillä brownie-paloilla. Odotin tältä paljon, koska keksijäätelöistä pidän normaalisti kuitenkin. Tämä jenkkihötö ei kuitenkaan säväytä erilaisuudellaankaan. Jotain liimamaisia taikinanpaloja ilmeisesti myös mukana? Hieman ovat ylikalliita myöskin nämä B&J's-jäätelöt, joten annetaan keskiverto kolmonen arvioksi yhteensä.

Antti H 30.03.2007
Vaikken olekaan suklaajäätelöfani niin tämän jäätelö sekaan sotketut brownie-palaset tekevät tästä koostumukseltaan kiinnostavan. Jos tässä olisi mukana toffeekastiketta ja vaniljajäätelöä, pistetaulukko ei riittäisi arviointiin.

Satu 30.03.2007
No niin, siis lähdetäänpä ihan perusjutuista. Jos aiot tehdä suklaajäätelöä brownies-palasilla, tämä on se ainoa ja oikea tapa. Tavaraa pitää olla runsaasti ja isoina palasina. Itse en pidä tätä B&J:n parhaana (missä viipyy Turtle Soup?), mutten suhtaudu tähän kyseiseen makuun lainkaan kevyesti. Tiedänhän, että yksi lähisukulaiseni on jo vuodesta 1998 asti pommittanut ko. firmaa saadakseen juuri tämän maun Suomeen. Vuosien odotus palkittiin vihdoin.

Susanna K 29.03.2007
Suklaan seassa olevia kakkumaisia paloja. Taikina venyy ja notkuu suussa. Jälkimakuna brownien jämät suussa. Ihan hauska, vois toimia myös vaniljajäätelöversiona.

Antti K 28.03.2007
No tässähän on isoja brownies-paloja ja paksua suklaajätskiä. Brownies-palat mukavasti antaa täyteläisyyttä ja lämmittää suuta sekä mieltä kylmän jätskin seasta.

Jarkko 28.03.2007
Taas on perussuklaajäden näköistä, mutta maku paljastuukin heti laadukkaamman oloiseksi. Lisäksi seassa on paistettua taikinaa, eli kakkua, vai onkohan tuota sittenkään paistettu... On kai se, koska tuo palanen tuntui jo lähes keksimäiseltä... Ota tuostakin selvää, mutta hyvvää on! Laadukkaan oloinen ja maittavainen jälkiruokamainen suklaajäätelö.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani