Laatusuklaa

AJALA CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Ajala Chocolate pekanové ořechy 70%
Tuotteen Ajala Chocolate pekanové ořechy 70% valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ajala Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Vegaani.
 

Annamari 02.03.2021
Sokkomaistelu: Kauniita suklaapaloja ja mukana on kokonainen pekaanipähkinä. Sitä ei tosiaan ole joka palassa ja sen vuoksi se tuntuu tosi irralliselta osalta tuotetta. Taitaa sitä lopulta olla rouheena suklaan seassakin. Suklaan voimakas maku jyrää pähkinän maun. Suklaan rakenne on hyvä ja siinä on mukavasti makua olematta kuitenkaan liian kitkerä tai hyökkäävä. Pidän tästä.

Janne J 21.02.2021
Tuoksuu laadukkaalle tummalle suklaalle. Hieman karkea suutuntuma, johtuu ehkä siitä että suklaan joukossa on vaaleita hippusia ja olipa joukossa ihan kokonainen pähkinäkin. Hieman kuivakka keskitien kulkija tummaksi suklaaksi eli ei aiheuta suuria tuntemuksia, pähkinä tai mikään muukaan lisuke tässä ei suuremmin maistu. Maultaan hieman yksiulotteinen tuote, johon ei tullut mitään himoa.

Hanna P 17.02.2021
Tummasuklaata pähkinäsattumin. Onpas yllättävänkin hedelmäinen ja täyteläinen kokonaisuus...Jotenkin suklaan hedelmäisyys ja sattuman pähkinäisyys toimii vaan kovin täydellisesti yhteen. Ei valitettavaa!

Jarkko 02.08.2019
Tuoksu on synkän ja tumman suklainen, eikä pähkinä sitä juurikaan kirkasta. Pähkinä on pehmeähköä ja rouskuu hampaissa vain keveästi. Suklaa puolestaan on sileää ja helposti suuhun sulavaa. Suutuntuma on kokonaisuudessaan varsin miellyttävä juuri siksi, että pähkinät eivät ole liian kovia. Koska kyseessä on pähkinäsuklaa, otan luonnollisesti jokaiseen suupalaan pähkinää mukaan.

Pekaani maistuu miedolta, mutta maistuu kuitenkin tämänkin melko hedelmäisen blend-suklaan (Dominikaaninen tasavalta & Nicaragua) seuralaisena. Maku ei onneksi myötäile tuoksua kovinkaan paljon. Suklaa on raikkaan ja pirtsakan makuinen ja pähkinät antavat siihen sellaisia mukavia pehmeitä makuvivahteita. Tämä on parhaita, ellei jopa ihan paras tumma pähkinäsuklaa mitä eteen on tullut.

Jälkimaku on hedelmäisen suklainen niin kauan kuin suklaata suussa riittää. Ihan viimeiseksi suuhun jää tietenkin pähkinänpalasia, joten niitä pääsee maistelemaan itsekseenkin. Ei mitään moitittavaa niissä, eikä jälkimaussa muutenkaan. Päinvastoin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani