Laatusuklaa

AJALA CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Ajala Chocolate pepř 70%
Tuotteen Ajala Chocolate pepř 70% valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ajala Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Vegaani.
 

Annamari 02.03.2021
Sokkomaistelu: Ohuita kauniisti kuvioituja paloja. Tuoksussa ei mitään ihmeellistä. Haukkaan ja maku on hyvä, pehmeä, mutta maistuva ja monipuolinen. Tässä on jotain lisuketta mukana, mutta en tunnista sitä. Lopuksi jopa vähän polttava maku, joka saa minut vaihtamaan aikomani viisi pistettä neljään.

Janne J 21.02.2021
Voimakas tuoksu. Napakka rakenne. Jauhoinen suutuntuma. Ensivaikutelmaltaan hieman ynseän makuista, eli tuli hieman raaka Van Houtenin kaakaojauhe jo mieleen, ei kuitenkaan äärimmäisen kuivakkaa ja pitemmälle makusteluna jopa hieman makeaa. Joukossa on näemmä pieni määrä pippuriakin, sillä sellainen sattui viimeiseen palaseeni. Sen lisäarvo jäi kuitenkin pieneksi, mutta toipahan vähän lisää särmää makuun olematta kuitenkaan mitenkään yliampuva.

Hanna P 17.02.2021
Geometrisin pintakuvioin tummaa suklaata ärjyvällä tuoksulla. Makukin karjahtelee tovin, mutta vaimenee sitten pieneksi murinaksi. Jotakin pehmeyttäkin tässä on, mutta sitten kuitenkin ihan liikaa kuivakkaa kaakaoisuutta, jotta tästä tykkäisin. Kuin kaakaonibsejä levymuodossa.

Jarkko 02.08.2019
Tuoksu paljastaa jo osittain mistä on kyse. Kyse on mausteisesta tummasta suklaasta, jossa pelkään makuaineen olevan niin voimakas, että hyväkään pohjasuklaa ei sieltä pääse esiin.

Mustapippuria on lisätty suklaaseen hieman hienojakoisempana kuin mitä olemme tottuneet kokatessa lisäämään ruokiin, mutta murusia seassa kuitenkin on. En erityisemmin pidä tällaisesta hiekkamaisesta rakenteesta ja vielä vähemmän, kun tiedän, ettei noita murusia kannata puraista, jos haluaa maistaa muutakin kuin räjähtävää pippuria.

Jos puhutaan ennakkoluuloista, niin kyllä minulta niitäkin löytyy. Maistan kuitenkin lähes mitä tahansa, tässä tapauksessa jopa mustapippurisuklaata. Pala suuhun ja… onpa yllättävän hillitty pippurimaisuus! Siis tokihan tässä maistuu pippuri selvästi, mutta se ei ole ollenkaan niin voimakas kuin odotin (ellen puraise pippurimursketta). Suklaan luontainen hedelmäisyys pääsee kuin pääseekin esiin, mutta ei nyt kuitenkaan vedetä lippua salkoon tai lauleta kumbaijjaata. Mausteet mausteina ja suklaa ilman.

Jälkimaussa kielellä tuntuu pippurin kihelmöinti ja hieman se maistuukin. Se maistuu paljon enemmän, kun erehtyy puraisemaan pienen murusen etuhampaiden välissä murskaksi… ei kiitos.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani