Laatusuklaa

AJALA CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Ajala Chocolate Tanzanie kokoa kamili 70%
Tuotteen Ajala Chocolate Tanzanie kokoa kamili 70% valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ajala Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeettomat), Vegaani.
 

Annamari 02.03.2021
Sokkomaistelu: Kivasti kuvioitu ohut tummasuklaalevy. Tuoksu on outo, muovinen mätäinen. Rakenne on pehmeä ja suklaa sulaa suht hyvin suuhun. Maku on pehmeähkö, hitusen petroolia ja kirpeyttä. Jättää aavistuksen kuivan tunteen suuhun, mutta kokonaisuutena miellyttävä.

Janne J 21.02.2021
Voimakas tuoksu. Tykkään sileästä suutuntumasta. Maku on melko hienostunut, tasapainoinen eli sopivan rasvainen ja makea, kaakaon aromista pääsee nauttimaan ilman mainittavia negatiivisia puolia. Hyvä suklaa suklaahifistelijöille.

Hanna P 17.02.2021
Geometriskuvioista tummaa suklaata. Hurja, jotenkin rusinainen tuoksu on. Hyvin tumma on, mutta jotenkin myös pehmeä maku. En nyt oikein saa tästä kiinni, rutikuiva ainakin on. Jännä, mutta outo!

Jarkko 29.07.2019
Suklaassa on mausteinen tuoksu. Tuoksua en voi väittää erityisen houkuttelevaksi, sillä se on hieman pistävä ja voimakas omaan makuuni. Suklaan koostumuskaan ei ole silein mahdollinen, mutta varsinaisesti rakeiseksi tai edes hiekkaiseksi tätä ei voi moittia. Ehkä ihan aavistuksen jauhoinen on tuo suutuntuma. Suklaassa on jonkin verran hapokkuuttakin, joka aiheuttaa pientä kihelmöintiä kielellä ja kitalaessa, mutta se puolestaan on minusta miellyttävä ominaisuus suklaassa.

Suklaan maku on herkullisen hedelmäinen ja samalla selkeän suklainen. Tässä korostuvat makeiden hedelmien, kuten päärynän ja persikan makuvivahteet ja tämän suklaan makustelu on todellista nautintoa. Suklaassa on ihan ministi karvas sivumaku, joka oikeastaan toimii hyvin yhteen yleisen hedelmäisyyden kanssa. Minulla oli positiivisia ennakko-odotuksia tätä suklaata kohti johtuen islantilaisen Omnomin saman alkuperän kaakaosta valmistamasta suklaasta ja kaikki odotukset kyllä toteutuivat. Kertakaikkisen mahtavan makuinen suklaa!

Jälkimaussakin riittää hedelmäisyyttä mukavan pitkälle. Itse maussa löytynyt mieto minikarvaus voimistuu aavistuksen jälkimaussa hedelmäisyyden antaessa sille hiljalleen tilaa, mutta missään nimessä ei voida jälkimaussakaan puhua merkittävästä karvaudesta tai kitkeryydestä. Onpa vain onnistunut suklaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani