Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini vegaaninen vadelmainen
Tuotteen Froneri pingviini vegaaninen vadelmainen valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat, Vegaani.
 

Jenni V 15.04.2019
80ml jäätelöpuikko on kooltaan jotain classicin ja eskimon väliltä. Vegaaninen jäätelö on kaurajuomapohjaista, mutta terveellisempää se ei kyllä ole kuin kermajäätelö - kookosrasvan takia kovaa rasvaa on suhteessa jopa enemmän. Päällä on 16% kaakaokuorrutetta ja vaniljajäätelön seassa 15% vadelmakastiketta joka sisältää 5% vadelmaa.

Sinällään kaurajäätelö on yllättävän hyvää, pehmeää ja varsin miedon makuista, eikä vetistä. Kaakaokuorrute on ohuehko mutta ihan hyvän makuinen, ja vadelmakastiketta on ihan kivasti pyörteinä jäätelön seassa, ja se maistuu aidolle marjalle. Vegaaneille tämä on varmaan ihan hyvä vaihtoehto, mutta kyllä itse valitsen ehdottomasti mieluummin kermajäätelöä pakastelaarista. Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset