Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini minttu-suklaa keksi
Tuotteen Froneri pingviini minttu-suklaa keksi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Jenni V 12.03.2018
Uutuutena tähän kevääseen Fronerilta oli tullut tällaisia 100g tuutteja, jossa koko vohveli onkin ruskeaa kaakaovohvelia. Ihan kiva idea, varsinkin kun jäätelössäkin jujuna on se että joukossa ja pinnalla on suklaakeskinpaloja. Lisäksi tuutissa on suklaanmakuista kuorrutetta jäätelöruusukkeen päällä ja vohvelin sisällä. Ja jäätelö siis mallia minttusuklaakermajäätelö.

Nämä 100g tuutit alkavat olla kyllä minulle vähän liian tujuja kerta-annoksia, ei edes minttu tuntunut enää raikkaalta tämän pläjäyksen syömisen jälkeen. Keksimuru on oreomaista, aika tummaa eikä hirveän sokerista, ehkä aavistuksen mautonta jäätelön joukossa. Keksimurua olisi minun makuuni saanut olla vähän enemmänkin. Vohveli on ok, kohtuu kaakaoista, mutta en tiedä toiko se kaakaon lisäys vohveliin nyt niin hirveästi lisäarvoa, kun kuitenkin sitä kaakaovuorausta on ollut tähänkin asti ihan reippaanlaisesti. Vähän jäi ihmetyttämään myös se, ettei Domino-brändiä ollut valittu tähän tuuttiin, kun kerran muitakin Fasun brändejä tunnutaan niin ahkerasti käytettävän... Toisaalta dominon keksi on kyllä minun makuuni aikas makeaa, joten ehkä parempi näin. Ihan syötävä, mutta peruskokoisena olisi ollut parempi. Kolmosen alarajoille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet