Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri Aino ihana maitosuklaa
Tuotteen Froneri Aino ihana maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,17 ja löytyy top 100 -listan sijalta 62. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Kaakaolehmä 25.09.2012 : Suklaapalaset olivat kivoja, muuten tämä on ihan hällä väliä-tuote. Siis ihan hyvää, mutta hyllyyn jää...

LS 01.12.2011 : Todella imelää, pahaa suklaata. Jäi syömättä vaikka päällepäin tämän olisi pitänyt olla täydellinen jäätelö minulle.

Spiral 27.02.2011

Miia 18.01.2011 : Todella hyvää suklaajäätelöä! On siis suklaajäätelöä, jossa päällä suklaarouhetta ja sisällä suklaakastiketta. Itse jäätelö on jo maukasta, mutta kastike sisällä kruunaa herkun. Yritän itse aina metsästää ne kohdat, joissa eniten kastiketta :) Voisin helposti kiskoa koko rasian kerralla kitusiini, ihanaa!

oiu 20.10.2010 : ok. ois mahtavan hyvää jos suklaapaloja ois enemmän ne on nimittäin aivan ihania!!! no harvoin mikään jätski onkaan lähellä täydellisyyttä..

Chi 18.07.2008 : Aivan ihana jätski!! :) Itse jäätelö ei ole muista vastaavista poikkeavaa (ehkä vähän kevyempää?), mutta suklaasattumat, kastike ja rouhe päällä tekevät tästä yhden lempparijätskeistäni! Onhan se totta ettei voi syödä koko rasiaa kerralla, mutta tämäkin on mielestäni plussaa ;). 4 tähteä!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani