Laatusuklaa

HOUSE OF DENMARK Suklaalevyraadissa

House of Denmark rawlicious cacao organic fruit and nut bar
Tuotteen House of Denmark rawlicious cacao organic fruit and nut bar valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki House of Denmark -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Luomu, Patukat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Hanna P 26.10.2018
Ruskea pötkylä siemenisin ym. sattumin. Tuoksu on rusinainen, maku on pehmeä ja suutuntuma hieman rakeinen. Ihan makea ja kovin terveellisen makuinen tuote. Ihan ok välipala, mutta ei kummoinen herkku.

Jenni V 05.01.2017
45-grammainen luomu, gluteeniton, säilöntäaineeton ja kuitupitoinen raakapatukka, jossa ainesosalista on hyvin lyhyt: Taatelia, cashewtä, mantelia ja 6,2% kaakaota. Patukka onkin varsin aidon makuinen, ainesosat maistuvat itseltään ja patukka on sopivan pehmeää pureskeltavaa. Kaakaokin maistuu selkeästi, se ei ollut peittynyt taatelin alle, siitä plussaa. Raakapatukoiden parempaa kastia, mutta ei silti aidolle suklaalle vedä vertoja... Vahva kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset