Laatusuklaa

BAREBELLS FUNCTIONAL FOOD Suklaalevyraadissa

Barebells protein bar salty peanut
Tuotteen Barebells protein bar salty peanut valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Barebells Functional Food -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Iikka 03.12.2018
Miellyttävä karamellin sivumaku. Tässä on jotain tuttua patukkaa maussa. Protskupatukaksi oikeinkin hyvää, vaikka sekin maistuu läpi.

Hanna P 03.12.2018
Vähän ummehtineen tuoksuinen melkolailla tuplannäköinen patukka. Keskellä keskiruskeaa täytettä. Olisiko mustaakin täytteen joukossa? Ehkäpä salmiakkia? Kivasti taittuu suolaisuudella tämä makeus. Hyvää (vallankin proteiinipatukaksi) pakkaa olemaan!

Jenni V 13.12.2017
Uutuus proteiinipatukoiden sarjaan sisältää 22% maltitolimaitosuklaata, sen alla kerroksen suolaista karamellikastiketta sekä mukavan kaakaoisen proteiinitäytteen. Pähkinää on patukassa sekä rouheena että tahnana, ja maku onkin sopivan pähkinäinen, ei kuitenkaan mikään snickersmäinen. Tykkään täytteen miedon kaakaoisesta mausta, ja se sopii hyvin yhteen pähkinärouheen ja suolaisen kastikkeen kanssa. Jossain tässä on valkosuklaatakin, mutta en sitä kyllä silmällä havainnut... Täytteessä oli ainoastaan tummempia pisteitä jotka olivat ilmeisesti kaakaoisia soijamuroja. Hyvän makuinen, suklaapatukkamainen proteiinipatukka, ja vielä sokerittomana, tykkään! Nelonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset