Laatusuklaa

BAREBELLS FUNCTIONAL FOOD Suklaalevyraadissa

Barebells protein bar cookies & cream
Tuotteen Barebells protein bar cookies & cream valmistusmaa on Kroatia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Barebells Functional Food -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Iikka 03.12.2018
Tiukka koostumus. Pinnalla on rouskuva suklaakerros. Tässä maut menevät sekaisin eikä oikein mistään saa selvyyttä. Makeutta on vähäsen. Ei kuitenkaan protskupakoiden pohjasakkaa. Nippanappa 3 pistettä.

Jenni V 30.12.2016
55-grammainen low carb-proteiinipatukka, jossa on 24% maltitolimaitosuklaata kuorrutteena, sen alla runsaasti rohisevia kaakaoisia soijakrispipalleroita ja sisällä vaaleaa täytettä seassaan kaakaoisia sattumia. Rakenteeltaan tämä on enemmän suklaapatukkamainen, mukavan pehmeä mutta samalla pinnaltaan rapea. Ylirasvaisuutta ei tunnu, ja täyte on ihan hyvän makuinen, kerma-keksi -makumaailma on aika onnistunut, vaikka proteiinin sivumaku patukassa hiukan tuntuukin. Tykkäsin kovasti ja voisin hyvin ostaa uudestaankin, nelonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset