Leader Vegeway

SUKLAATERIE Suklaalevyraadissa

Suklaaterie hilla
Tuotteen Suklaaterie hilla valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Suklaaterie -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko Karhunen 19.12.2008
Kiilan muotoinen maitosuklaakonvehti, jonka sisällä on valkoista ”massaa”, joka maistuu... niin, millehän tämä oikein maistuu. Hillaa sen pitäisi olla ja ehkä saan sen maun suuhuni mielikuvituksen pienoisella avustuksella, mutta kaikenkaikkiaan hillan maku jää melko miedoksi. Hillan maun tunnistaa parhaiten, kun nappaa konvehdin kokonaisena suuhun. Lisää makua, kiitos.

Susanna K 19.12.2008
Muovisen tuoksuinen maitosuklaakonvehti, mutta toivon mukaan maku olisi jotain muuta. Konvehdissa sopivan paksu maitosuklaakuori, jonka sisällä margariinin näköinen täyte, joka maistuu ihan kakkutaikinalle. Jokin mauste siis maistuu, mutta mikä? Kokonaisuutena mukavan maukas, vaikka itse täyte hallitseekin suklaata.

Hanna P 19.12.2008
Suloisen pienen maitosuklaisen kakunpalasen näköinen konvehti. Täyte koostumukseltaan hyvä, mutta maku jotenkin... mitäänsanomaton. Käypää kamaa, mutta ei mitään erityistä "juttua".

Antti K 19.12.2008
Hmm, kaneliako? Tässäkin sisältö pehmeää mähmää, joka on valkoista, maitosuklaata päällä. Olisiko omenanmakua hiukkasen, no hyvä kummiskin. Liian laimea maku ehkäpä.

Janne J 19.12.2008
Perusmiellyttävä maitosuklaan tuoksu. Pehmeässä täytteessä on piristyksenä jotain kivaa maustetta, mutta en keksi mitä.. kaneliako kenties? Suklaakuori oli laadukas ja konvehdin tavanomaisesta poikkeava maku ilahdutti. Näitä menisi useampikin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet