Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Halen mon 70%
Tuotteen Georgia Ramon Halen mon 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Luomu.
 

Jarkko 20.02.2020
Tumma suklaa, jonka mausta pääsee esiin vain suola. Suolasuklaat eivät ole ennenkään olleet makuuni, ei tämäkään.

Iikka 20.02.2020
Pieniä palasia. Makua saa houkutella, ja se on karvasta ja suolaista. Vain yksi kielen keskustan alue tunnistaa tästä mitään, muutoin suu on ihmeissään. Lisää palasia suuhun lisätessä, suu tottuu tähän paremmin. Tästä löytää muitakin vienoja vivahteita. Mutta onpahan erilainen suklaa. Sokeria liekkö ollenkaan. Ei nopeaan herkutteluun taikka leffailtaan, mutta erilaiseen maisteluhetkeen oikein sopiva. Outo lintu, mutta tykkään.

Kirsi I 19.02.2020
Suloisia pikku palasia tässä tummassa levyssä. Ensimmäisenä maistuu suola, sitten kaakaon hedelmäiset makuvivahteet, joita on mukava makustella. Miellyttävä suklaatuote, jossa loppumaku on kaakaoinen, mutta ei kuivakka eikä yltiösokerinen. Suolahippuset sopivat mielestäni kokonaisuuteen.

Janne J 19.02.2020
Kuivakan tuoksuista. Ei kovin kovaa rakenteeltaan, suutuntumaltaan hieman jauhoinen ja makuaistini havaitsee valitettavasti suolan olemassaolon. Tästä eteenpäin vaikutelma kuitenkin paranee, sillä suklaa itsessään vaikuttaisi oikeinkin laadukkaalta ja mielenkiintoiselta, hedelmäiseltä, mutta ei mitenkään karvaalta. Olisi varmasti oikeasti hyvä suklaa ilman suolaa, mutta nyt joudun antamaan vain kolmosen.

Hanna P 19.02.2020
Huh huijaa, saunan hajuinen tummasuklaa pienillä paloilla. Wow, tämähän yllättää ensipuraisulla! Suolaako tässä on reilusti? Oli mitä oli niin se todella tuo tähän suklaaseen jotain ihan ekstraa! Onpas kerrasssaan mielenkiintoinen suklaa! Ei lastenkutsuille eikä ehkä mässyttelyynkään, mutta kerrassaan mielenkiintoinen tuote. Ei kai auta kun heltyä vitoseen kun on niin kiehtovan makuinen (yllätin ehkä vähän itsenikin).
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani