Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Fahrenheit 132 82%
Tuotteen Georgia Ramon Fahrenheit 132 82% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Luomu, Reilun kaupan tuotteet.
 

Iikka 03.12.2019
Mukavan kukkean makuinen tummasuklaa. Vaikkakin kukkeus ehkä lopulta peittyy kaakaoisuuden alle, jokin miellyttävyys säilyy koko makusteluelinkaaren ajan. Jälkiaistimukset perustummat. Ei kuitenkaan uskoisi 82%:ksi.

Annamari 07.11.2019
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, joka maistuu heti tosi hyvältä, oikealta. Hieman pidempään kun tätä imeskelee ja pureskelee, niin tuntuma on vähän kuivaisan hiekkainen. Pientä pehmeyttä jään kaipaamaan. Mukana punaviinin vivahde, joten edes viiniä ei tarvitse kaveriksi vaan tästä voi nauttia tällaisenaan. Vahva 4 p.

Hanna P 07.11.2019
Huh huh, “tiukantuoksuista”tummaa suklaata. Liian ynseää makuuni ja lisäksi suklaastani löytyi karva.

Janne J 24.10.2019
Tuoksuu hyvälle tummalle suklaalle. Mahtavan tummaa, ei liian makeaa ja hivenen hapokasta. Tekeepä gutaa makuaisteille maitosuklaiden jälkeen. Ryhdikäs ja kiinnostava suklaa, ei kuitenkaan vielä epämiellyttävän kuiva tai kitkerä. Vahva suositus tälle, ostaisin!

Kirsi I 23.10.2019
Tummaa suklaata, ohut levy. Maku on tumman luumuinen ja syksyinen, maatuvia lehtiä ja mitä niitä nyt onkaan hyvän viinin arviossa. Lopussakaan ei jää suuhun kuivaa kitkeryyttä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani