Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Espresso 70%
Tuotteen Georgia Ramon Espresso 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Luomu.
 

Annamari 22.09.2020
Sokkomaistelu: Kahvinen maksu ja tuoksu. Ei auta, vaikka tuntuma on pehmeä, ei pelasra. Kun ei tykkää kahvista, ei tykkää kahvista.

Iikka 12.09.2020
Mmmm, voimakkaan kahvinen herkkupala. Parhaita kahvisuklaita evö. Koostumus täydellinen suussa sulava. Outo ja vähämakea. Jee.

Hanna P 08.09.2020
Tummaa suklaata pippurisella tuoksulla. Vahvan kahvinen maku. Voi voi kun ei tykkää tummasta suklaasta eikä kahvista niin eihän tästä voi tykätä. Ehkä vois tykätä jos tykkäis.

Janne J 07.09.2020
Miedohko kiva tuoksu. Nam, kahvia! Onpas poikkeuksellisen hyvä yhdistelmä sumppia, suklaata ja sokeria, en muuttaisi mitään. Sileä suutuntumakin ilahduttaa. Paras kahvisuklaa mitä vastaan on tullut, suorastaan 6/5 tasoa. Suosittelen isosti!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani