Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Ghana 75%
Tuotteen Georgia Ramon Ghana 75% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Reilun kaupan tuotteet.
 

Annamari 17.02.2020
Sokkomaistelu: Kiiltäviä kauniita paloja tummaa suklaata. Koostumus on todella miellyttävä, mutta makua alkaa irrota hitaasti. Lopulta makua tulee ja se on keskivertoa parempaa, mukana on pehmeyttä mukavasti. Kirpeyttä jään kaipaamaan lisää ja lopussa maku aavistuksen tunkkainen. Mutta kolme ja puoli pistettä kuitenkin.

Iikka 03.12.2019
Tummaa ja kovaa suklaata. Mausta irtoaa heti miellyttäviä makuja. Tämä on tosi hyvää, mutta onkohan liian pliisua? Lisäksi mausta irtoaa tunkkaisiakin makuja. Kaakaoprosentti lienee korkea, mutta kokonaisuus on todella pehmeä. Sulaa suuhun kivasti. Söisin toistekin.


Hanna P 16.11.2019
Tummaa suklaata miedon kaakaoisella tuoksulla. Rusinainen alkumaku. Jouluisen makuinen suklaa, jollain etäisellä tavalla, maistan häivähdyksen piparia, rusinaa ja luumua. Itse kuitenkin pidän enemmän niistä suklaista, joissa on sattumina ihan oikeasti kyseisiä ainesosia. Vivahteikas tummasuklaa, mutta makeutta ja pehmeyttä jäin kuitenkin kaipaamaan.

Kirsi I 13.11.2019
Pikkuruutuista levyä, aluksi lempeän makuinen tumma suklaa, tällä voisi aloittaa tutustumisen tummiin suklaisiin. Vähän sokerisuutta, aika paljon kirpeyttä, kun maku pääsee kehittymään, suklaiden Café corretto. Jälkimaku on ikävän kuivakka.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani