Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Philippinen 75%
Tuotteen Georgia Ramon Philippinen 75% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Annamari 17.02.2020
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, jossa on todella voimakas maku. Yllättävän rasvainen suutuntumaltaan ja maussakin öljyisiä vivahteita. Voimakkaasta mausta huolimatta tämä ei ole kuivakkaa tai karvasta. 3,5 pistettä.

Hanna P 10.12.2019
Jokseenkin tuoksutonta on tämä tummasuklaa. Tummaa, tummaa ja tummankaakaoista, mutta myös hedelmäistä. Välillä jo maistuvat makeammat ja pehmeämmätkin vivahteet, mutta sitten taas ynseys iskee. Aivan jännittävää ja jokseenkin laadukkaan oloista. Ei mässyttely- eikä herkuttelusuklaa, mutta pikkumakeana menettelee.

Janne J 07.12.2019
Tummaa ja kovahkoa. Suutuntumassa aavistus jauhoisuutta, ei liikaa rasvaisuutta tai makeutta. Kaakao maistuu voimakkaasti - mutta ei vielä ärsyttävän kitkeränä - ja pureskelun ja sulamisen jälkeen maku avautuu vallan hedelmäiseksi ja miellyttäväksi. Jälkimaku on vielä reippaasti ensivaikutelmaa parempi. Koska mitään negatiivista sanottavaa ei löytynyt, annan tälle neljä ja puoli pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani