Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Erdbeere & Joghurt
Tuotteen Georgia Ramon Erdbeere & Joghurt valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Valkosuklaiset.
 

Iikka 03.12.2019
Ilmeisesti valkosuklaata, muttei valkoista. Onpas kirpeän mansikkaista. Tämähän on vallan hyvää, aluksi ainakin. Tästä puuttuu valkosuklaan ällömakeus. Jostain syystä se on puutteena, siis öh, negatiivinen tässä tapauksessa. Normaalisti en juuri pidä siitä, mutta nyt kaipaan jotain extraa. Extrana tässä on kyllä pahvinmakuisuus, mikä kyllä vähentää pisteitä.

Annamari 07.11.2019
Sokkomaistelu: Punaisen sävyisiä pieniä suklaapaloja, joissa on marjaisa tuoksu. Maku on mukavan ja yllättävän kirpeä, mutta ei muistuta yhtään suklaata. Jos minulle iskisi suklaan halu tai himo, ei tämä toimisi siihen vaan on liian karkkinen.

Hanna P 07.11.2019
Jännän värisiä ohuita suklaapaloja pinkillä keskiosalla. Outo on tuoksu tuotteella. Kuten toivoinkin, maku marjaisan kirpsakka. Mutta mikä on tämä oudon pahvinen sivumaku? Päällisen suklaako? Jotenkin aivan ihana, mutta sitten kuitenkin hämmentävä. Täyte on mainiota, mutta joku outo makukin tunkee vienona mukaan, joten kolmoseen jäädään.

Janne J 24.10.2019
Pieniä ja ohuita palasia, erikoinen punertava väri. Aluksi aika mitäänsanomaton, mutta pureskelun ja suussa sulamisen jälkeen pirteän kirpsakkaa marjaista karkkia. Varsin erilainen elämys perinteiseen (valko)suklaaseen tottuneelle, mutta kaipa tällaisillekin on paikkansa ja ostajansa.

Kirsi I 23.10.2019
Ohut levy, jossa marjapuuronpunainen keskiosa ja vaalea suklaapäällinen. Tuoksu ja maku ovat marjaisia, mansikkaisia. Jonkin vertaa kitkeryyttä ja
happamuutta maussa, kuin vähän käynyttä mansikkaa. Mieleen tulee aitous maalla, mummon luona. Mukava ja voimakkaan makuinen suklaa, vaikka kovin monta palaa ei menisikään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani