Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Mexico Soconusco Criollo 76%
Tuotteen Georgia Ramon Mexico Soconusco Criollo 76% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat), Reilun kaupan tuotteet.
 

Annamari 16.04.2020
Jälleen kaunis levy, ei tuoksu juurikaan. Napsahtaa ja pureskeltaessa vähän murenee, mutta ei ole liian hiekkainen tai jauhoinen koostumus kuitenkaan. Maku on pehmeä ottaen huomioon kaakaopitoisuuden. Aavistus happamuutta on mukana. Hyvää ja laadukasta, mutta loppumaun kuivakkuus pudottaa pisteet nelosesta kolmoseen.

Hanna P 24.05.2019
Pienehköjä paloja tummahkoa suklaata. Ei tuoksu juurikaan. Napsahtaa suussa. Suklaa on jokseenkin lempeä, mutta myös aika särmätön ja tylsä. Ei pahimpia tummia suklaita, mutta kyllä sitä vaan niin paljon parempiakin tuotteita suklaamaailmaan mahtuu, että ei nyt kakkosta enempää arvosanaksi irtoa.

Iikka 24.05.2019
Kovia palasia tummahkoa suklaata. Maussa on lievää sokerisuutta ja pehmeyttä. Suussa häivähtää etäinen mintun maku, joka pelastaa tämän suklaan. Kaikessa laadukkuudessaan ja craftisyydessään tylsähkö tuote nyanssien perusteella. Kokonaisuus passeli.

Janne J 23.05.2019
Mieto tuoksu ei herätä suurempia tuntemuksia. Ensivaikutelmaltaan aika pehmeä, tasapainoinen ja miellyttävä tumma suklaa, mutta sitten makuhermot kohtaavat myös vähän kipakamman ja happoisemman puolen suklaasta. Tätä voi imeskellä ja pureskella ja luonteikkaasta suklaasta tuntuu irtoavan kummallakin tavalla hieman uusia puolia. Elämyksellinen suklaa siis ja hyvinkin tutustumisen arvoinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani