Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon schattenmilch 75%
Tuotteen Georgia Ramon schattenmilch 75% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat), Luomu, Reilun kaupan tuotteet, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Vegaani.
 

Hanna P 24.05.2019
Pieniä paloja tummaa suklaata miedolla ja kirpeällä tuoksulla. Apua mikä tunkkainen kaakaoisuus hyökyy suuhun. Hieman pahin karvaus hellittää alkujärkytyksen jälkeen, mutta nyt ymmärrän miksi syön suklaata...Kyllä siinä pitää olla kaakaon lisäksi sokeriakin! Tässä ei ilmeisesti ole? Joulupakettiin vihamiehelle?

Iikka 24.05.2019
Olen syönyt tätä ennenkin, enkä oikein pitänyt. En oikeastaan nytkään. Tässä on etäinen tuntuma hyvästä tummasta suklaasta, mutta se poistuu nopeasti superynseän kaakaon maun alle. Mitä enemmän tätä syö, sen pahemmalta tämä maistuu. Brutaalisuklaa.

Janne J 23.05.2019
Mieto kaakaon tuoksu. Pehmeää. Ompahan kuivaa suklaata, missä on sokeri? Pehmeää ja miellyttävän sileää suutuntumaltaan, eikä kaakaon karvauskaan vielä tuo kyyneltä silmään. Kuitenkin jotenkin yksiulotteista ronskissa kaakaosuudessaan, enkä oikein pystynyt nauttimaan tästä. Lisää makeutta ja heti!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani