Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Belize 70%
Tuotteen Georgia Ramon Belize 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Luomu, Reilun kaupan tuotteet, Vegaani.
 

Jarkko 18.01.2019
Tuttu kuviointi paljastaa, että kyseessä on minun maahantuoma Georgia Ramon -suklaa. Suklaa tuntuu hieman kuivakalta, mutta tärkeämpää on tuo luumuinen maku, joka kaakaosta irtoaa. Tässä on ihan hitusen verran kitkeryyttäkin, mutta tumman suklaan ystävälle ei lähellekään liikaa ja se tulee esiinkin vasta jälkimaussa. Itse asiassa en havainnoi kitkeryyttä enää toisessa palasessa. Varsin miellyttävä maku.

Kirsi I 17.01.2019
Napsakkaa tummaa suklaata, aluksi jouluinen maku ja hivenen jauhoinen suutuntuma. Maussa on paljon viileitä elementtejä, maun väriksi mieltäisin vaalean mintunvihreän/jäänsinisen. Lopussa karamellimainen maku häivähtää joukossa. Jälkimaku on kuivahko. Kiinnostava ja moniulotteinen suklaa. Ei kuitenkaan suosikkimakuani.

Janne J 17.01.2019
Luonteikas tuoksu. Keskinmääräisen kovaa rakenteeltaan. Nyt on hyvä tumma suklaa, pirteän aromikas. Lievästi makeaa eli ei onneksi liian kuivakkaa. Kitkeryyttä ei ole mainittavasti tämän tyyppiseksi suklaaksi. Mieto jälkimaku on laadukkaan kaakaoinen. Tästä tuli hyvälle mielelle.

Iikka 17.01.2019
Makua saa tästä kovasta palasesta houkutella esiin imeskelyn jalolla taidolla. Mutta se kannattaa. Maku on miellyttävä, hieman kirpeä, mutta ei tummalle suklaalle tyypillisellä tavalla. Koostumuksellisesti myöskin miellyttävä, sillä kova palanen on mainion suussa sulava. Tätä syödessä unohtuu mietteisiin, onhan tämä kestoltaan pitkähkö suunautistelu. Näin suklaakonkarina, ei tämäkään tunnu kovin persoonalliselta, mutta varmasti moni kokee tuotteen sellaisena kuitenkin. Taivun vitoseen.

Hanna P 17.01.2019
Jokseenkin tuoksutonta tummaa suklaata. Kovaa on ja napsahtaa purressa. Jokin rusinainen sivumaku on. Ihan vivahteikasta suklaata kylläkin, mutta omaan suuhuni olisin sokeria ja pehmeyttä kaivannut lisää. Kun jälkimakukin miellyttävä niin hellyn kakkoseen arvosanana.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani