Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Haiti 80%
Tuotteen Georgia Ramon Haiti 80% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat), Luomu, Reilun kaupan tuotteet, Vegaani.
 

Annamari 06.05.2019
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, jossa on voimakas tuoksu. Rakenteeltaan tuote on kovaa. Ihanan voimakas maku, josta irtoaa monenlaista vivahdetta. Jälkimaku on hedelmäinen.

Jarkko 22.04.2019
Tumma suklaa oman maahantuontini valikoimasta. Kestää pitkään ennen kuin makua irtoaa. Nyt täytyy tunnustaa, etten varmuudella tunnista tätä maustamatonta tummaa, jossa on kohtalaisen verran karvautta ja jostain kaukaa takaa pyrkii turhaan esiin jokin pienoinen marjaisan vivahde. Epäilin tätä ensin 72% guatemalalaiseksi, mutta nyt ajatukset menevätkin
siihen suuntaan, että tämä olisi paljon tummempaa. 90% Ecuador? Liian pistävä maku minun herkuksi.

Janne J 30.03.2019
Tiukan kaakaoista tuoksultaan ja napsahtaa erittäin napakasti ja laadukkaasti poikki. Kaakaoprosentti on varmuudella melko iso, sillä niin voimakkaasti kaakaon karvaus ja kitkeryys on esillä ja makeutta taas ei ole juurikaan. Posket lommolle vetävän kuivakkaa tämä ei kuitenkaan vielä ollut. Tavallaan kuitenkin nautin tästä kaakaoyliannostuksesta ja pitempään makustellessa alkaa esiin tulla makeampiakin sävyjä. Pienissä määrin aivan hyvä suklaa nautiskeluun.

Iikka 30.03.2019
Pienistä palasista saa makua houkutella tovin. Kyllä sitä pikkuhiljaa irtoaakin. Tumman suklaan makuahan se. Mukana on vähän pistävyyttä. Tämä on varsin kelpo tuote, raikas tummasuklaa, maku kliinisyydessään virheetön. Koostumus on varsin kohdallaan, ei jää halpojen tummien tapaan minnekään lojumaan.

Hanna P 30.03.2019
Pieniä paloja hyvin tummaa suklaata. Eipä oikein tahdo tuoksua miltään. Huh, melko kovaa ja kovin ärjyä on! Huh, onhan sitä tummia suklaita tullut maisteltua, mutta tämä lienee lähemmäs 100% tummaa suklaata kun makeus ja pehmeys niin loistavat poissaolollaan! Aivan liian tummaa minulle eikä toimi ees makeannälkään!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani