Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Porcelana 75%
Tuotteen Georgia Ramon Porcelana 75% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat), Vegaani.
 

Annamari 06.05.2019
Sokkomaistelu: Ärhäkän tuoksuista tummaa suklaata, jonka maku on pehmeää. Muuttuu liisterimäiseksi suussa. Ei kuivaa, mutta rakenne ja maku eivät kohtaa. Maku pehmenee lopuksi. Kirpeyttä olisi saanut olla enemmän.

Jarkko 22.04.2019
Tuttu kuviointi. Maustamaton tumma suklaa, josta irtoaa viljan ja leivän makua. Kaipaan omilta suosikeiltani enemmän hedelmäisyyttä tai marjaisuutta ja tässä sitä ei ole ihan tarpeeksi, vaikka hieman makean hedelmän makua tuntuukin olevan.

Janne J 30.03.2019
Aika mieto tuoksu. Keskikovaa. Kaakaoprosentti on juuri hyvä, sillä tässä on hetimmiten jotain suuresti minun makuhermojani miellyttävää luonteikkuutta, mutta samalla sopivasti makeutta, hedelmäisyyttä ja rasvaisuutta. Mikään piirre ei oikeastaan häiritse suklaaekstaasiin vaipumista. Lyhyesti sanottuna, tässä on parhaimman a-luokan tumma suklaa.

Iikka 30.03.2019
Jännän hedelmäisen makea tumma suklaa. Tässä on alussakin jo vinha maku. Maussa käy lakritsikin. Ei uskoisi että tässä on näin korkea kaakaoprosentti. Tässähän fiilisteli ja jäi haaveisiin. Maku kuitenkin loppua kohti muuttui perussuklaan suuntaan. 4,5 pistettä.

Hanna P 30.03.2019
Tämä on jokseenkin tuoksutonta tummaa suklaata. Melko kova ja napsahtava koostumus, mutta onneksi hieman kirpakkuutta ja makeuttakin. Kaakaossa on aromikkuuttakin, mutta ei niin paljoa että varsinaisesti nauttisin tästä. Ihan ok tumma suklaa, mutta kaikkineen kaipaan kuitenkin enemmän pehmeyttä makuun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani