Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon himbeere & rose
Tuotteen Georgia Ramon himbeere & rose valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Valkosuklaiset.
 

Iikka 11.10.2018
Huhhuijaa. Onpas jännän kirpakka maku. Suklaan maku loistaa poissaolollaan. Lisäksi makea pirulainen. Kun oikein imeskelee ja makustelee, löytää tästä on aavistuksen jo pahaksi mennyttä / pahvista makua. Kokonaisuus on liian tujakka makuuni. Ei varmasti jätä ketään kylmäksi.


Janne J 14.09.2018
Erittäin mielenkiintoisen väristä punertavaa suklaata, en oikein tiedä että mitä odottaa. Valkosuklaata on ja erittäin voimakkaan ja kirpeäkön makuisella marjaisella aromilla varustettuna. Liekö suklaatehtaalla lorahtanut marjatiivistettä liikaa sekoitusastiaan, sillä tässä on nyt väännetty makusäädin vähintään yhteentoista. Melko päräyttävä elämys, mutta tulee väistämättä mieleen vanha sanonta, että joskus vähemmän on enemmän. Annan kuitenkin silkasta rohkeasta erilaisuudesta kolmosen. Jälkimaku on itse suklaata parempi.

Hanna P 14.09.2018
Wau, marjapuuron punaista suklaata! Mieto, ehkä puolukkainen tuoksu. Wou, onpas kirpakka ja karkkinen maku! Onko tämä yhä suklaata? Onpas omintakeisimpia (ja niitä on tullut maistettua) suklaita mitä olen maistanut...kerrassaan omanlaistaan! Hedelmäkarkki suklaan vaatteissa, ei paha!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani