Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon kardamom 70%
Tuotteen Georgia Ramon kardamom 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Vegaani.
 

Iikka 30.10.2017
Pienestä palasesta leviää hyvin makua. Tästä löytyy yrttisiä vivahteita, mukavaa makeutta ja lempeää pehmeyttä. Maut ovat miedohkoja, mutta sävyiltään mielenkiintoisia.

Annamari 30.10.2017
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, mukava pehmeä koostumus. Maistuu monipuolisesti suun eri osissa. Maussa sitruunaista kirpeyttä ja hapokkuutta. Loppua kohden maku pehmenee. Mikään ei saa janoamaan lisää eli hieman hengettömäksi jää.

Janne J 25.10.2017
Houkutteleva tuoksu. Melko pehmeää, melko sileää, sopivan kaakaoista, ei liian makeaa, hedelmäisen pirskahtelevia vivahteita havaittavissa, kitkeryyttä ei laisinkaan. Jälkimaku erinomaisen miellyttävä. Tasapainoinen, mutta silti mielenkiintoinen suklaa. Yksi parhaita suklaita mitä olen tänä vuonna maistanut.

Jarkko 24.10.2017
Tuoksu ei sitä vielä paljasta, mutta tässä on kardemummaa seassa. Sitä on lisätty maltillisesti, mikä on ollut viisas valinta. Hillitty mausteisuus päästää kaakaon maunkin esiin. Itse suklaa on ihan asiallista, joskin se voisi minun makuuni olla hieman hedelmäisempääkin. Välillä suussa käy totaalinen pullan maku, eikä sillä hetkellä muista syövänsä suklaata. Mielenkiintoinen makuyhdistelmä!

Hanna P 24.10.2017
Keskiruskeaa suklaata, joka ei juurikaan tuoksu. Kovan napsahtava koostumus. Jee, tässä on sokeriakin! Maku raikas, jopa aavistuksen minttuinen. Hieman hankala saada mausta kiinni. Pieni karvaus ja raikkaus vuorottelevat ja imeskellen raikkaus voittaa. Mielenkiintoinen tapaus tämäkin. Mutta riittääkö makeus ja raikkaus? Koska ei ole oikein kunnolla mitään, niin olkoon pisteetkin keskinkertaiset. Jälkimakukin kaakaoinen ja kuiva.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani