Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon pistazien 44%
Tuotteen Georgia Ramon pistazien 44% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Vegaani.
 

Iikka 30.10.2017
Suklaata on laitettu suuhun *check*. Pureskelen sitä *check*. Kieli ja suu tunnistaa fyysisen tavara *check*. Maku.... hetkinen, missä on maku?! Missä on elämys? Tuote antaa vain etäisiä tuntemuksia suklaasta. En voi kuitenkaan ykköstä antaa, koska tuntemukset ovat positiivisia. Jälkimaussa on pähkinää.

Annamari 30.10.2017
Sokkomaistelu: Vaaleahkoa suklaata, jonka seassa on pieniä vihreitä hippusia. Maku on hentoinen enkä erota mausta, mitä sattumat ovat. Myös itse suklaan maku on mieto ja tylsä. Suklaaksi ok, mutta ei säväytä tai yllätä.

Janne J 25.10.2017
Vaaleaa suklaata, keskimääräisen kovaa sellaista. Kaakao on esillä sopivasti ja sitä on taitettu maltillisella makeudella. Mitään ei ole liikaa, vähäeleisyydessään tyylikäs ja tasapainoinen suklaa, suutuntumaltaan ihastuttavan sileä. Jäin kaipaamaan vielä hitusen enemmän vivahteita, mutta kyllä tämä oli kokonaisuutena vallan mainio suklaa. Vahva nelonen.

Jarkko 24.10.2017
Vaalea suklaa ja pehmeitä makuja. Seassa pieniä ja pehmeitä vihreitä rouskeita, joissa vain ajoittain maistuu pieni aavistus suolaa. Kaakaon maku jää aika miedoksi, mutta kokonaisuus pienine rouskeineen on asiallinen. Maitosuklaaksihan tätä luulisi jos ei tietäisi...

Hanna P 24.10.2017
Maitosuklaan näköistä suklaata, joka ei juurikaan tuoksu. Napsahtava koostumus, joku pieni sattumakin joukossa. Harmi vaan, että sokeria on säästelty ja maku hieman karvas. Imeskellen tosin paljon miedompi. Tästä ei nyt juurikaan irtoa kuin se karvaus makuna ja muuten aika mitäänsanomaton, joskaan ei vastenmielinenkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani