Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Carolina reaper chili 70%
Tuotteen Georgia Ramon Carolina reaper chili 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Vegaani.
 

Iikka 30.10.2017
Yhden minipalasen jälkeen tuli hiki! Tässä on tulisuutta, mutta myös selvä chilin maku. Tosin maku tulee vasta jälkimaussa selvempänä. Pidän chilistä, mutta ehkä tämä tuote on vähän turhan tulinen varsinaiseen herkutteluun. Kymmenkunta minipalasta kylläkin katosi lautaselta suun syövereihin.

Annamari 30.10.2017
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, voimakas tuoksu. Hyi *****, chiliä! Eipä muuta, kamala tuote.

Jarkko 25.10.2017
Tumma suklaa alkaa varsin pian kutkuttelemaan kieltä, sitten kurkkua ja sitten aivoja ja ja ja... Suklaa on tulista, mutta ei kuitenkaan niiin tulista, etteikö mistä tahansa itämaisesta ravintolasta saisi tulisempaa. Tulisuuden alta kaakaon maku kuitenkin pääsee esiin ja se on chilisuklaissa melko harvinaista. Sivuhuomautuksena: kuulen täällä maisteluissa ympäriltäni kikatusta, ilman haukkomista ja niistämistä. Tokihan tämä on elämyksellinen suklaa, mutta en kutsuisi tätä varsinaisesti nautinnolliseksi. Polttavan ruuan ja makujen ystäville pakkokokemus.

Janne J 24.10.2017
Sangen neutraali tuoksu. Aijai kun alkaa heti polttelemaan, kyllä nyt on chiliä annosteltu suklaan sekaan isolla kädellä. Huh huh, naama alkaa punoittaa jo yhden palasen jälkeen. Kyllä kai tässä hieman maistui ihan asiallinen suklaakin, mutta ei tätä kyllä suklaan vuoksi kannata ostaa. Chiliharrastajien heiniä siis, sanoisin. Hikeä pukkaa ja nenä alkaa valua kolmannen palasen jälkeen, onneksi en ottanut lautaselleni enempää. Suuhun ja kurkkuun jäi melkoinen polte. Huh, huh. Chilille viisi tähteä, suklaana ei erityisen (helposti) nautittava.

Hanna P 24.10.2017
Tummahkoa suklaata aika "tiukalla" tuoksulla. Huh, chilin polte iskee! Yskittää...Kärsivällisesti imeskellen kaakaokin maistuu, siitä plussaa. Joko olen tottunut mausteisuuteen tai sitten tämä ei ole pahin lajissaan kun muutakin maistaa ainakin imeskelemällä, mutta ei! Pippuri jää vaan pyörimään suuhun, jonkun käsitys herkkuhetkestä ehkä, mutta ei mun!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani