Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon büffel milch 50%
Tuotteen Georgia Ramon büffel milch 50% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Iikka 30.10.2017
Pienten palasten maku tuo mieleen hyvällä tavalla yskänlääkkeen ja munkkitipat. Maku ei ole kuitenkaan hyökkäävä. Koostumus on suussasulava. Muutaman pikkupalan jälkeen suu tottuu, ja uutuuden viehätys katoaa. Tilalle tulee pahvisempia makuja. Voimakkaampi maku ja pysyvyys olisi tuonut 5 pistettä.

Annamari 30.10.2017
Sokkomaistelu: Vaaleahkoa maitosuklaata. Koostumus on pehmeä, rasvainen ja nopeasti suuhun sulava. Maussa erottuu sitruunainen vihvahde, mutta muuta raikkautta en havaitse. Maku on riittävästi, mutta kitkeryyttä ei ole. Mielenkiinto säilyy. Ei huikaiseva elämys, mutta tykkään.

Janne J 25.10.2017
Vaaleaa suklaata, joka on melko pehmeää ja rasvaista rakenteeltaan. Kaakaoprosentti ei liene kovin korkea, mutta suklaan maussa on jotain erityistä ja tenhoavaa, olisiko valmistettu jostain muusta kuin lehmän maidosta? Viimeiseksi suuhun jää miedon kaakaon ohella yllättäen sokerinen makeus, vähän kuin vanhan liiton kattilassa maidosta ja kaakaojauheesta kiehautetussa kaakaossa. Suutuntuma on miellyttävän sileä. Sopivasti erilainen maitosuklaa, hienoa että tällaisiakin tehdään.

Jarkko 24.10.2017
Todella pehmeää maitosuklaata. Jos on maku pehmeä, niin onpa vain koostumuskin. Tämä sulaa suuhun kuin itsestään. Vahvoja makuja ei löydy, vaan jopa maidon vivahteet pääsevät tässä esiin, mikä ei liene sattumaa. Tumman suklaan ystävälle tämä saattaa olla hieman "kevyttä", mutta maitosuklaafanille kokeilemisen arvoinen tuote.

Hanna P 24.10.2017
Keskiruskeaa suklaata miedolla tuoksulla. Kevyen mantelinen maku. Hyvin voinen koostumus. Todella makeansokerinen maku, josta ei ole varma onko se hyvä vai ei. Taitaa olla hyvää! Mieto, erilainen, makea, mutta loppujenlopuksi oikein mukavan persoonallisen makuinen herkkupala.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani