Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Congo 70%
Tuotteen Georgia Ramon Congo 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeettomat), Luomu, Tuotannosta poistuneet, Vegaani.
 

Iikka 02.02.2017
Imeskellen tästä irtoaa mukavia makeita / pikkukirpeitä makuja. Voimakas ja viipyilevä. Kielen eri osat löytävät eri makuja. Mukavalla tavalla ärhäkkäkin ollen kuitenkin leppoisa. Tuote saa juuri ja juuri 5 pistettä.

Hanna P 01.02.2017
Eri kokoisia paloja tummaa suklaata. Kovin on paahteinen tuoksu. Imeskellen jokseenkin paahteisen pahaa. Purren ehkä vähän parempaa. Hei! Nyt maistuu pieni kirpsakka hedelmäisyyskin! Ei tämä loppujen lopuksi ole edes pahaa, vaan hedelmäiset maut valtaa suun. Hellyn kolmoseen.

Annamari 01.02.2017
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, voimakas ja kukkaisa tuoksu. Maku on alkuun kitkerä ja pistävä, mutta lopuksi paranee. Laadukkaan oloista, mutta jauhoisuus ja alun ärhäkkä maku eivät ole mieleeni. Vain juuri ja juuri kolmonen.

Jarkko 01.02.2017
Tumma ja ohut suklaalevy. Raikas tuoksu. Makea maku hieman hedelmäinenkin, mutta hedelmäisyys antaa hieman odottaa itseään. Ihan ministi rakeinen koostumus. Helppo tumma suklaa aloittelijalle? Jälkimaku aika neutraali, joskin miellyttävä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani