Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Brasilien 70%
Tuotteen Georgia Ramon Brasilien 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeettomat), Luomu, Tuotannosta poistuneet, Vegaani.
 

Hanna P 02.02.2017
Eri kokoisia paloja tummaa suklaata, joka ei oikeastaan tuoksu lainkaan. Imeskellen makea ja hedelmäisen kirpakkakin, sitten tulee vahva rusinaisuus. Purrenkin jatkuu sama rusinainen makeus, tämähän on tosi hyvää! Nopeasti pureskellen ehkä pientä kitkeryyttäkin, mutta kaikenkaikkeaan niin sopivan makea ja vivahteikas suklaa, että hellyn ennätysarvosanoihin näin tummalle suklaalle.

Annamari 01.02.2017
Sokkomaistelu: Pieniä paloja tummaa suklaata. Tuoksu on parfyyminen. Rakenne on hauras ja pehmeä, mutta ei kuitenkaan liian jauhoinen. Alkuun maku on parempi, jälkimaku hieman erikoinen. Ei kovinkaan tavanomaista eli ei tylsää.

Iikka 01.02.2017
Kitkerähkö alkumaku muuttuu kummaksi varsin nopeasti. Toinen makuvaihe on liian makea, pitäen sisällään jotain pistävyyttä. Lopulta suklaa maistuukin varsin pehmeällä. Laadukkaan oloinen. Suurimpana miinuksena suun kuivattavuus.

Jarkko 01.02.2017
Tuoksussa raikkautta. Ohuita ja pieniä palasia, eri muotoisia. Maussa on raikkaita ominaisuuksia. Sula amukavasti suuhun. Ei haittaisi omaan makuuni vaikka raikkautta olisi vielä enemmänkin, mutta onhan tässäkin markettisuklaisiin verrattuna jo runsaasti makuja, jotka eivät ole edes peräisin vaniljasta. Jälkimaku jää hieman miedoksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani