Leader Vegeway

MOO FREE Suklaalevyraadissa

Moo Free mini moos lily-lu's minty moo
Tuotteen Moo Free mini moos lily-lu's minty moo valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Moo Free -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Vegaani.
 

Jenni V 08.02.2017
Vegaani ylikallis minipatukka, joka on toteutettu samalla kaavalla kuin appelsiinivarianttikin - ohuiden palojen kohoraameihin on upotettu 13 % raesokerin näköistä rohisevaa juttua joka appelsiiniaromin sijaan on tällä kertaa varustettu minttuaromilla. En tykkää tällaisista rohisevan sokerisista suklaista yhtään.... vaikka maku onkin ihan ok, tutun minttusuklainen, ei silti ole yhtään minun makuuni. Se plussa tosin rakeista on, että se peittää maidottoman suklaan mahdolliset oudot aromit varsin mallikkaasti, ja suklaasta tulee oikeastaan vaan mieto kaakaon maku ja pehmentävää rasvan aromia sokerin kaveriksi. Kakkonen.

Annamari 19.11.2016
Neljäs versio valmistajan pikkupatukoista. Tämä on lähtökohtaisesti houkuttelevin, koska minttu ja suklaa nyt vain sattuvat olemaan huippu makupari. Suklaa ei ole tummaa, mutta ei kovin vaaleaakaan. Minttuinen tuoksu on raikas ja selkeä. Rohinaa löytyy ja minttuinen maku on miellyttävä! Itse suklaa ei maistu kovin hyvältä, mutta mintun kanssa ihan syötävä kombo. Ei parasta minttusuklaata, mutta hyvää on.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet